Grkinja ukrala tuđu bebu iz rodilišta, ali je ubrzo uhićena

Foto: web
Grkinja ukrala tuđu bebu iz rodilišta, ali je ubrzo uhićena
VL
Autor
Hrvoje Dečak
18.02.2010.
u 15:22
Beba je odnesena oko pet sati ujutro iz kolijevke smještene uz krevet njezine majke, koju je probudio tek odlazak kradljivice iz sobe za rodilje. Bolnica je ubrzo blokirana, ali je kradljivica uspjela bebu odnijeti kući, gdje je nakon nekoliko sati uhićena.
Pogledaj originalni članak

Grčka policija uhitila je u atenskom predgrađu Egaleo ženu koja je jučer iz rodilišta u središtu Atene ukrala bebu rođenu dan ranije, nakon čega je dijete vraćeno u bolnicu i predano majci.

Grčka ministrica zdravstva Mariliza Xenoyiannakoupoulou zapovjedila je hitnu istragu o tom slučaju, javila je agencija ANA, navodeći da su roditelji novorođenčeta albanske narodnosti, ali ne i pojedinosti o uhićenoj.

Dijete je odneseno oko pet sati ujutro iz kolijevke smještene uz krevet njezine majke, koju je probudio tek odlazak kradljivice iz sobe za rodilje. Bolnica je ubrzo blokirana, ali je kradljivica uspjela bebu odnijeti svojoj kući, gdje je nakon nekoliko sati uhićena.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:26 19.02.2010.

Ujio vuk magare.

SA
sadaive
09:33 19.02.2010.

Kako to da su grčkim pravoslavcima dobra albanska djeca,a šabanima nisu.Vjerojatno je riječ o sitnim kulturološkim razlikama..