Saborski zastupnik

Goran Beus Richembergh napustio HNS: 'Putevi su nam se razišli'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Goran Beus Richembergh napustio HNS: 'Putevi su nam se razišli'
12.06.2017.
u 17:06
Nastavit ću svoj politički aktivizam sukladno svome liberalnom svjetonazoru u nekom drugom formatu, poručio je Goran Beus Richembergh
Pogledaj originalni članak

Saborski zastupnik Goran Beus Richembergh objavio je da od danas i formalno nije više član HNS-a.

- Putevi su nam se razišli, a politički ciljevi i metode HNS-a postali su mi strani jer to više nije ona stranka kojoj sam pristupio čista srca i u kojoj sam djelovao i davao se bez ostatka više od 15 godina - objavio je Beus Richembergh na Facebooku.

Bivšim stranačkim kolegicama i kolegama zahvalio je na suradnji i zaželio im sreću neovisno o tome ostaju li u stranci ili ne.

- Kao što sam već najavio, nastavit ću svoj politički aktivizam sukladno svome liberalnom svjetonazoru u nekom drugom formatu. U njemu ću sigurno sresti i neke dosadašnje stranačke kolegice i kolege, čemu se posebno veselim - poručio je.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

PU
Pukovnik
17:25 12.06.2017.

Taman, taman! Emir Pasa Tahirovic i Miralem Beg Mrsic istupili iz KPJ! Sad mogu u Hrvatskoj osnovati ogranak SDA. Medutim, ovdje vas nitko nije zeljan niti bratstva i jedinstva. I zato Asalam alaikum i mars u Bosnu.

JA
jadrmatic
18:54 12.06.2017.

Emir von Tahirović Richemberg, kodnog imena Odisej, liberal...Jesu li svi udbaški doušnici bili građansko-tolerantni liberali, ili samo neki? Samo pitam.

DU
Deleted user
00:33 13.06.2017.

emir tahiroviic rula . ...pa ko si nebi promjenil ime da se tak zove....cuj ovo ..goran beus richemberg....ke to ni fora