'BAREM SU DOSLJEDNI'

FOTO Genijalno ili glupo? Način na koji Rumunji parkiraju raspametio internet

Foto: Screenshot
FOTO Genijalno ili glupo? Način na koji Rumunji parkiraju raspametio internet
07.10.2019.
u 15:16
To je zapravo poprilično zgodno i domišljato zato što su praktički uspjeli ugurati dva automobila više nego što bi da su se parkirali po crtama, stoji u jednom od komentara.
Pogledaj originalni članak

Parkirne crte postoje da bi vozači znali unutar kojeg prostora točno smiju parkirati. Međutim, Rumunji imaju neka svoja pravila.

Fotografija gdje 11 automobila u Rumunjskoj parkiranih jedan uz drugog, ali u suprotnom smjeru u kojem je naznačeno, postala je pravi hit na internetu.

Meanwhile in Romania... from r/facepalm

 - Barem su dosljedni ako ništa drugo - jedan je od komentara na Redditu. Drugi se nadovezao: "Pa da, ovo zapravo jako dobro funkcionira".

- Bio sam prije nekoliko tjedana u Rumunjskoj i mogu reći da je situacija upravo ovakva kakva je i na slici. Ljudi parkiraju gdje god stignu-pločnici, trava...- napisala je korisnica.

-To je zapravo poprilično zgodno i domišljato zato što su praktički uspjeli ugurati dva automobila više nego što bi da su se parkirali po crtama- stoji u jednom od komentara

- Svi su Rumunji ovakvi. Ja kao Rumunj mogu to potvrditi- napisao je korisnik.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

HR
hrkljus
15:48 07.10.2019.

To je dokaz da zakoni postoje zato da bi se imalo sta preksit, inace bi bilo dosadno.

AA
aabbcc
17:06 07.10.2019.

Ovo je bezveze i auta jednostavno ne mogu stati po duljini u obiljezeni prostor ako bi se pravilo parkirala

HO
homophob
16:57 07.10.2019.

Mozda ja slabo vidim: Da li jos netko vidi izmedu automobila na djelu plocnika-nogostupa pravokutne kutije za ukrasno bilje postavljene popreko od smjera linija na tlu? Te kutije fizicki forsiraju smjer parkiranja jer njih se ne moze"ignorirati" a preko linija na tlu je lagano preci. Takoder vrlo je vjerojatno da se radi o jednosmjernoj ulici i vecini vozaca je lakse "pogoditi" u ograniceni prostor prednjim djelom auta.