Odlukom vlade

Emil Tedeschi novi član odbora zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Emil Tedeschi novi član odbora zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu
29.01.2015.
u 12:31
Poznati poduzetnik imenovan je na prijedlog Agencije za strukovno obrazovanje, a dosadašnji član Mladen Pejković razriješen je na osobni zahtjev
Pogledaj originalni članak

Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice za novog člana Upravnog odbora Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu imenovala Emila Tedeschija.

Poznati poduzetnik imenovan je  na prijedlog Agencije za strukovno obrazovanje, a dosadašnji član Mladen Pejković razriješen je na osobni zahtjev.

Zakladu je 2007. osnovala Republika Hrvatska, a njezini ciljevi su prikupljanje financijskih sredstava za državne stipendije, nagrađivanje nadarenih učenika i studenata, nagrađivanje učenika i studenata za volonterski i društveno odgovaran rad, pružanje potpore projektima namijenjenim učenicima i studentima s invaliditetom te kreiranje, provođenje i nadzor nad projektima koji unaprjeđuju životni i kulturni standard učenika i studenata, a tiču se područja prijevoza, smještaja, prehrane...

>> Todorić, Tedeschi i Aldott najpoznatiji hrvatski menadžeri

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

HO
Hotspot
13:09 29.01.2015.

zar taj tedeschi nije kućni prijatelj s premijerom milanovićem???! nevjerojatno što radi SDP-ova vlada!!!

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:48 29.01.2015.

...a i gospođa je prodala stol...

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:46 29.01.2015.

...udužili se svi... i slikali se skupa... svi...