NAJTEŽA KAZNA

Egipat na smrt osudio 683 Mursijeva simpatizera

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Egipat na smrt osudio 683 Mursijeva simpatizera
28.04.2014.
u 10:41
Simpatizeri zbačenog predsjednika osuđeni su zbog napada na policijsku postaju
Pogledaj originalni članak

Egipatski sud na smrt je osudio 683 simpatizera zbačenog predsjednika Mohameda Mursija, uključujući i jednog od vođa njegova pokreta Muslimanska braća, Mohameda Badieja. Isti je sud promijenio presude za 492 od 529 ljudi iz smrtnih kazni, koje im je dosudio o ožujku, u kazne doživotnog zatvora.

Badie i ostala 682 simpatizera osuđena su zbog smrtonosnog napada na policijsku postaju u kolovozu prošle godine. Odluka suda bit će proslijeđena muftiji, najvišem znalcu islamskog zakona, no njegovo mišljenje nije pravno obvezujuće.

>> Poruka Muslimanskoj braći: Svi ćete umrijeti

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

HO
homofob
11:19 28.04.2014.

Sta mislite? Da se ovako na brzinu provela"lustracija" 1991 da li bi danas Hrvatima bilo ekonomski bolje?

ST
Stipeprof
11:45 28.04.2014.

Grijeh im je što su podržavali demokratski izabranog predsjednika Egipta. Dakle, homofob, to ti je isto kao da je netko 1991. pogubio Tuđmanove pristalice. Ti misliš da bi to bilo dobro?

DA
Dagobert
11:04 28.04.2014.

Sanadera i Vidosevica, Merzel i Sabo itd slobodno tamo !! Nek se brzo to rjesi.