KORIZMA NA INTERNETU

E-šta? Šestorica franjevaca pokreće e-duhovne vježbe!

Foto: Davor Javorović/Pixsell
E-šta? Šestorica franjevaca pokreće e-duhovne vježbe!
19.02.2017.
u 13:38
Na upit što su to e-duhovne vježbe, franjevci odgovaraju kako će onaj tko se prijavi svaki dan kroz korizmu u svoj e-sandučić dobiti tekstove i upute za molitvu i razmatranje
Pogledaj originalni članak

Da je Internet itekako podatan za širenje duhovnosti potvrdio je i najnoviji pothvat šestorice franjevaca, koji su ove godine prvi puta u korizmi odlučili pokrenuti internetske duhovne vježbe tijekom cijelog korizmenog razdoblja.

– Mi, manja braća fratri fra Drago Vujević, fra Marinko Klaić, fra Darko Tepert, fra Josip Vlasic, fra Tomislav Šanko i fra Željko Barbarić, spremamo se na korizmeni put. Pozivamo Te da nam se pridružiš u e-duhovnim vježbama. E-šta? Duhovne vježbe u online obliku. Niste pokušali? Nismo ni mi. Idemo? Ispunite obrazac u privitku – pozivaju preko svoje Facebook stranice, dodajući da su prijave isključivo do 26. veljače na www.bit.ly/e-duhovne, tj. #eDuhovneVježbe #Korizma #PokreniSe #ObnoviSe.

Na upit što su to e-duhovne vježbe, franjevci odgovaraju kako će onaj tko se prijavi svaki dan kroz korizmu u svoj e-sandučić dobiti tekstove i upute za molitvu i razmatranje.

- Uz pomoć tih tekstova pomoći ćeš Gospodinu da Ti otkrije svoje Lice i da Te obnovi. Provjerit ćeš svoj život i donijeti dobre odluke za korake naprijed – kažu fratri, objašnjavajući kako je prijava jednostavna ispunjavanjem e-obrasca, nakon čega slijede sve upute na e-mail dva dana prije početka korizme tj. u ponedjeljak 27. veljače i utorak 28. veljače.

- I onda laganini: dan po dan kroz korizmu, sa svojim Gospodinom, s Crkvom i drugima koji će ići zajedno s Tobom – poručuju šestorica e-duhovnika.

>> Kardinal Bozanić: Stepinac je orijentir u djelovanju Crkve u Hrvatskoj

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Parousia
Parousia
14:20 19.02.2017.

Pametno,ljepo i poucno!

PU
Pulchrum
15:44 19.02.2017.

Fra Darko Tepert, doktor znanosti, vrhunski intelektualac i znalac Svetog pisma. Zašto Večernji takve osobe ne zove da komentiraju aktualnu vjersku scenu?

ŠO
Šokac1
16:11 19.02.2017.

"E šta ?" Zbilja, što je to ? Nije li hrvatski ispravno napisati "E ŠTO ?" . Za Boga miloga, pa vratite već hrvatskom jeziku !