NEOBIČAN OGLAS

Dubrovčanin podijelio internet: Sramota me iznajmiti stan po ovim cijenama, dajem ga besplatno

Foto: PIXSELL
Dubrovčanin podijelio internet: Sramota me iznajmiti stan po ovim cijenama, dajem ga besplatno
15.10.2021.
u 10:26
Voljan sam ustupiti dvosoban stan u Zatonu do 1. lipnja bez ikakve najamnine tj. besplatno i da se plaćaju samo režije, stoji u oglasu objavljenom na Facebooku
Pogledaj originalni članak

U Facebook grupi Iznajmljivanje stanova Dubrovnik osvanuo je zanimljiv oglas jednog Dubrovčanina koji je svoj stan u Zatonu ponudio besplatno u najam.

– S obzirom na to da me sramota i da nemam obraza iznajmit ljudima stan po ovim suludim cijenama koje vidim da se ovdje objavljuju i onda im 1. lipnja reći da izlaze, ja sam voljan ustupiti dvosoban stan u Zatonu do 1. lipnja bez ikakve najamnine tj. besplatno i da se plaćaju samo režije. U tom slučaju molim da se jave u inbox samo oni kojima je to stvarno i iskreno potrebno. Ovi gladni para neka i dalje iznajmljuju kako hoće, ali za taj način do 1. lipnja treba imat obraza ljudima pogledat u oči, pogotovo po onim cijenama koje traže – piše u oglasu koji je odmah izazvao brojne reakcije.

"Čitam i ne vjerujem što ste napisali. Svaka vam čast", "Bravo", "Za uzvrat ćete dobit baš ono što vam treba", samo su neki od komentara oduševljenih korisnika.

Međutim, bilo je i onih koji ne odobravaju njegov potez.

"Oprostite na iskrenosti, ali i nije neki dobročiniteljski potez. Vi ste svjesni da stan u Zatonu, u zimskom periodu, svakako ne možete izdati. Prema tome, vama se svakako isplati da vam preko zime netko bude u stanu i plaća režije. A na ljeto je noga svakako", komentirala je jedna žena.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
10:43 15.10.2021.

Dobro da si mi rekao, od sad mi je i Dubrovnik na crnoj listi, ubuduce ljetujem u Albaniji, tamo za 2000kn ljetujes kao lord