Napad u Zadru

Drvenom letvom napao mladića u Zadru i ozlijedio mu glavu

Foto: Arhiva VL
Drvenom letvom napao mladića u Zadru i ozlijedio mu glavu
12.02.2011.
u 10:01
Noćas u 02,40 sati, liječničku pomoć u zadarskoj Općoj bolnici zatražio je 25-godišnjak, koji je na nepoznatom mjestu napadnut drvenom letvom od nepoznatog počinitelja - izvjestila je zadarska policija.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Noćas u 02,40 sati, liječničku pomoć u zadarskoj Općoj bolnici zatražio je 25-godišnjak, koji je na nepoznatom mjestu napadnut drvenom letvom od nepoznatog počinitelja - izvjestila je zadarska policija.

Mladić je zadobio ozljede glave, nakon čega je zadržan na liječenju na Odjelu ORL OB Zadar. Za počiniteljem se traga.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
12:52 13.02.2011.

letvom po glavi, noćni život koji odražava civilizacijski nivo zadra kojim vladaju onaj sinovčić i kalmeta...