brutalno pretučena

Dramatičan video: Vukla je za kosu po igralištu dok su drugi navijali

Foto: Daily Mail screenshot
Foto: Daily Mail screenshot
19.06.2018.
u 14:38
Majka napadnute 15-godišnjakinje izjavila je kako je njena kći bila prisiljena mijenjati školu zbog stalnog maltretiranja i zadirkivanja u prijašnjim školama.
Pogledaj originalni članak

Na internetu je osvanuo video tinejdžerice koja po igralištu vuče tinejdžericu Abbie McCarthy i brutalno je udara po glavi. 

Dok se taj događaj odvijao, skupina djevojaka je sve snimala i glasno navijala, piše Dailymail. 

Majka napadnute 15-godišnjakinje izjavila je kako je njena kći bila prisiljena mijenjati školu zbog stalnog maltretiranja i zadirkivanja u prijašnjim školama. 

Majka otkriva kako Abbie ima autističnog mlađeg brata i da su joj zbog toga djeca u drugim školama život učinila paklom.

U  videu koji traje 56 sekundi, prikazano je kako tinejdžerica vuče Abbie za kosu po cijelom igralištu i neprestano je udara u glavu govoreći da prestane pisati laži o njoj. 

Nakon što ju je tinejdžerica pustila, Abbie je ustala na noge, a skupina djevojaka potrčala je prema njoj kako bi snimile Abbino krvarenje. 

Abbina majka slučaj je odmah prijavila policiji, ali je i potaknula druge da pogledaju taj užasan video uz poruku da nitko tko se tako ponaša ne bi smio proći nekažnjeno

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

NP
Nema predaje
15:28 19.06.2018.

Ako je sve ovo istinito što piše u članku (naravno da osuđujem bilo kakav oblik nasilja iz bilo kojeg razloga) svakako bi se oštro trebale uključiti sve institucije, naročito policija i škola kako bi se sankcionirali ovakvi predatori. Mene samo zanima što imaju za reći roditelji svojih milih i dragih terorista? Najgore je u tome što je to svakodnevnica pred kojom svi zatvaraju oči. Meni je ovo kao roditelju prestrašno... Makar je toga bilo i u moje vrijeme daleko manje nego danas, ali se takvo nešto itekako sankcioniralo ukoliko je došlo do očiju i/ili ušiju relevantnih osoba. Žalosno...

ST
Startrack
15:56 19.06.2018.

U USA "bulling" se itekako kaznjava ito zakonski. Zatvorskom kaznom.

CI
Cinciculjak
17:42 19.06.2018.

Ovakvi video uradci su svakodnevica i hrvatskih tinejdžera. Najviše zabrinjava ovaj trend snimanja i objavljivanja videa, gdje njih desetak huška kako bi dobili što veću "senzaciju".