Uhićen je i priveden

Dostavljača paketa udario letvom i odbio platiti otkupninu

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
Dostavljača paketa udario letvom i odbio platiti otkupninu
14.12.2020.
u 09:39
Prilikom uručenja, zatražio je od 22-godišnjaka da plati otkupninu za paket u iznosu od više desetaka kuna, na što se ovaj oglušio i vratio u kuću
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva. Uhićen je i priveden.

U petak oko 14.15 sati u jednom selu u okolici Ludbrega 52-godišnji djelatnik dostavnog poduzeća došao je do kuće 22-godišnjaka kako bi mu uručio paket. Prilikom uručenja, zatražio je od 22-godišnjaka da plati otkupninu za paket u iznosu od više desetaka kuna, na što se ovaj oglušio i vratio u kuću.

Video: Dostavljač Amazona zaboravio povući ručnu kočnicu

– Nakon što ga je dostavljač upozorio da će pozvati policiju, 22-godišnjak se vratio do njega s drvenom letvom i zaprijetio, tražeći da se udalji. Kad je dostavljač zakoračio prema svojem mopedu, 22-godišnjak ga je udario letvom po podlaktici, nakon čega je pobjegao u kuću – kažu u Policijskoj upravi varaždinskoj. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DU
Deleted user
09:47 14.12.2020.

Udario letvom i pobjegao, vrlo hrabro

ST
stefj
11:22 14.12.2020.

Kako li će tek biti nakon 1.1. kada ide carina i PDV na pakete i od 50 lipa?

KO
Kokoiduhovi
12:10 14.12.2020.

Kao u reklamama za dostavu; ljudi naruče nešto pa dočekaju dostavu sa krastavcima na licu, goli, peru pse koji "pobjegnu" iz kade i ravno na dostavljača.... Čisti užitak u poslu - nikada ne znaš koji krepil je smislio novu svinjariju.