IMALA RIJEDAK RAK

Djevojčica (11) preminula nakon bolova u trbuhu, roditelji mislili da ne želi ići u školu

Foto: Ilustracija/Pixabay
Djevojčica (11) preminula nakon bolova u trbuhu, roditelji mislili da ne želi ići u školu
13.11.2021.
u 16:24
Nakon odlaska u bolnicu i brojnih testova, liječnici u dječjoj bolnici u Liverpoolu ustvrdili su kako djevojčica ima više tumora na jetri te da se rak proširio i na pluća
Pogledaj originalni članak

Djevojčica Carly Woods (11) iz Engleske preminula je od rijetkog raka svega nekoliko tjedana nakon što se požalila na bol u trbuhu. Njezini roditelji John i Kelly odveli su je u bolnicu nakon što ju je trbuh bolio više od 24 sata. Tada je otkriveno kako joj je jetra oko četiri veća nego što bi trebala biti. 

Otac je opisao kako se Carly požalila na bolove 10. listopada. Rekao joj je da mora ići u školu jer je smatrao da glumi kako bi izbjegla odlazak na nastavu. Napravio joj je doručak, no ona nije mogla jesti, piše Express.

Nakon odlaska u bolnicu i brojnih testova, liječnici u dječjoj bolnici u Liverpoolu ustvrdili su kako djevojčica ima više tumora na jetri te da se rak proširio i na pluća. 

- Rekli su nam da ne mogu ništa učiniti. Jetra joj nije funkcionirala, ne bi mogla podnijeti kemoterapiju. Rekli su nam da ćemo morati donijeti odluku da je ne reanimiramo - kazao je 37-godišnji otac. 

Pojasnio je kako je riječ o rijetkom raku kojeg liječnici ustanove jedan do dva puta godišnje, no to se uglavnom dogodi na vrijeme jer posto neka vrsta upozorenja. John je kazao kako se nada da će priču njegove djevojčice vidjeti što više ljudi te kako će ona spasiti nečiji život.

VIDEO Obitelj s troje djece otrovala se ugljičnim monoksidom, imali su agregat u zatvorenom prostoru

OTPOR MJERAMA

Policija istražuje anti-covid prosvjede diljem Hrvatske: Tko stoji iza njih i kakve se poruke šalju?

Samo je prosvjed u Sisku bio službeno prijavljen zbog čega su policijske uprave po županijama pokrenule istrage da utvrde odgovornost organizatora, a o svemu je obaviješteno Ravnateljstvo policije te Nacionalni stožer. Mnogi nagađaju da je "tihi" organizator konzervativna katolička udruga koju vodi Vice Batarelo. S prosvjeda diljem Hrvatske mogle su se čuti kontroverzne i uznemirujuće poruke dok se aktualnih epidemioloških mjera o okupljanju na javnom mjestu nije nitko držao, međutim motivi i organizacija prosvjeda variraju od grada do grada.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.