Neočekivana reakcija

Djevojci otrovni bršljan završio u očima, evo što je učinila njezina sestra

Foto: Twitter
Emily Petrozza
Foto: Twitter
Emily Petrozza
Foto: Twitter
Emily Petrozza
28.05.2017.
u 12:40
Emily Petrozza (21) probudila se s otečenim očima da ih je jedva držala otvorneima
Pogledaj originalni članak

Svi oni koji su se susreli s otrovnim bršljanom znaju koliko je on zapravo neugodan, a kada je 21-godišnjoj djevojci Emily Petrozza iz Connecticuta otrovna biljka završila u očima, najmanje što je očekivala jest da će nakon toga postati hit na internetu.

A upravo je to postala zahvaljujući sestri koja je fotografije otečene Emily objavila na Twitteru.

Emily ne zna kako je točno došla u kontakt s otrovnim bršljanom, no sumnja da se to dogodilo dok je bila u ribolovu. Kada se vratila kuću u nedjelju navečer primijetila je crvene točkice na očima, no nije smatrala to ničim dramatičnim pa je otišla spavati. No, kada se u ponedjeljak ujutro probudila, nije mogla otvoriti svoje oči od otečenosti.

– Nisam se prepoznala, mogla sam malo vidjeti, ali moje su oči bile toliko otečene da me boljelo držati ih otvorenima – ispričala je ona. Kako u tom trenutku nikoga nije bilo kod kuće, zvala je svoju prijateljicu Allison da je odveze kod liječnika. Dok su čekale u ambulanti, Allison je fotografirala Emily pa te fotografije poslala njezinoj sestri Lauren.

No, Lauren na fotografijama nije vidjela ništa zabrinjavajuće već samo svoju sestru koja izgleda poprilično smiješno s otečenim očima pa je fotografije podijelila na Twitteru uz poruku "ne stavljajte otrovni bršljan u oči".

Srećom, Emily se nije naljutila na svoju sestru jer je i sama priznala da si je izgledala smiješno.

– Svaki put kad pogledam tu fotografiju umirem od smijeha – kazala je pak Lauren kojoj nije žao što je javno 'osramotila' svoju sestru. 

Foto: Twitter
Emily Petrozza

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AO
ante.oreskovic75
13:51 28.05.2017.

Ma tko uređuje stranice Večernjaka??????

Avatar Azriel
Azriel
13:12 28.05.2017.

ipak sam se, jer sam otvorio ovaj članak