MONTANA

Baka, djed i ujak iz pakla: Dječaka (12) mučili i izgladnjivali dok nije umro

Foto: Getty Images
Baka, djed i ujak iz pakla: Dječaka (12) mučili i izgladnjivali dok nije umro
15.02.2020.
u 17:42
- Mislim da su kontinuirana tortura i premlaćivanje ostavili takve posljedice koje su u konačnici odvele dječaka u smrt - kazao je Bjorn Boyer, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u okružnom odvjetništvu Gallati
Pogledaj originalni članak

Dvanaestogodišnji dječak pronađen je mrtav u dnevnom boravku u kući njegove bake i djeda s kojima je živio zajedno s ujakom. Sumnja se da je upravo njih troje povezano s njegovom smrti jer je policija pronašla dokaze koji upućuju da ga je trojac maltretirao.

Prema izvješću tužiteljstva, policija je pronašla snimke koje svjedoče o nasilju nad dječakom kojeg su prisiljavali na vježbanje te su ga fizički kažnjavali.  Posljednje dvije godine James Alex Hurley živio je u američkoj saveznoj državi Montani s bakom i djedom te njihovom djecom, među kojima je bio i 14-godišnji ujak dječaka. S njima je živio otkad mu je otac preminuo

Policija je kazala da jedna od snimki koja je nastala prije dvije godine kada je tek došao u njihov dom prikazuje zdravog i dobro uhranjenog dječaka, dok je u vrijeme smrti pronađen pothranjen, piše CNN

- Mislim da su kontinuirana tortura i premlaćivanje ostavili takve posljedice koje su u konačnici odvele dječaka u smrt - kazao je Bjorn Boyer, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u okružnom odvjetništvu Gallatin. Osim fizički bio je i psihički vrlo loše. Kako su sami članovi obitelji kazali, dječak je u posljednje vrijeme bio "suicidalan" i čuo je glasove.

Osim njih troje koji su optuženi za namjerno ubojstvo dječaka, uhićen je i još jedan 18-godišnjak koji je navodno bio obiteljski prijatelj, a koji se također nalazi na jednoj od snimki u kojoj se jasno vidi kako dječaka tuče veslom. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar BettyUA86
BettyUA86
19:52 16.02.2020.

Uprаvо sаm кupio sеksi donje гublje. Žеlim vidjeti? Роsjetite straniсu - www.Lovexx.club

Avatar SarahUV93
SarahUV93
23:12 15.02.2020.

Jestе li iкаd prоbаli cуbеrsex? Dajmо vеčeгas jеdnо dгugom zadovоljstvo! - www.Kisstok.com

SC
schwertransport
18:28 15.02.2020.

Mora da su bijele koze mucitelji