Obveza objave

DIP: Nismo bili nadležni za nadzor financiranja promdižbe u kampanji 2009.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
DIP: Nismo bili nadležni za nadzor financiranja promdižbe u kampanji 2009.
22.10.2014.
u 23:12
Iz DIP-a poručuju kako su nadležnost nadzora dobili teko novim zakonom koji će prvi put biti primijenjen na predstojećim izborima
Pogledaj originalni članak

Državno izborno povjerenstvo objavilo je priopćenje u kojem objašnjavaju kako DIP u provedbi izbora za predsjednika Republike 2009./2010. nije bilo nadležan za nadzor financiranja promidžbe, već je samo imao obvezu objave dostavljenih izvješća.

Iz DIP-a poručuju kako su nadležnost nadzora dobili tek novim zakonom koji će prvi put biti primijenjen na predstojećim izborima.

U nastavku pročitajte cijelo priopćenje

>> Jesu li optužbe protiv Bandića tako tanke jer su politički isforsirane?

>> Glavno pitanje: Tko mu je platio predsjedničku kampanju 2009.?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
10:14 10.01.2015.

Dragi moji drugovi,evo došlo je vrijme da vas pozdravim i zažalim dug i miran politički zimski san u opoziciji za idućih 10 godina minimum. Nemogu se rastati od vas da vam ne kažem moje iskreno čuđnje,što je vama bilo u glavma? Imali ste kontrolu Pantovčka,sabora i Banskih Dvora,imali ste šansu da ispunite svoj životni san i uništite ono što niste nikad željeli,domvinu Hrvatsku i propustile ste je.Nikada više vam se ova šansa neće ponoviti,ujedno vam želim obećati da ni Sander i slični neće više nikada imati šanse da učine što je on učinio. Sada gospodo draga lopate u ruke i počimte raditi za život,vrijme hladovine je otišlo za vjeke.

DU
Deleted user
23:53 09.01.2015.

tko je jamija jamia je..

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:12 10.01.2015.

Što se zampilo, zampilo se.