smrt na cesti

Tragedija u Varaždinskoj županiji: Žena i dvoje djece (4) poginuli u naletu vlaka na automobil

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Tragedija u Varaždinskoj županiji: Žena i dvoje djece (4) poginuli u naletu vlaka na automobil
15.09.2022.
u 11:29
Riječ je o putničkom vlaku koji prometuje na relaciji Koprivnica – Varaždin. Željeznički promet je u prekidu.
Pogledaj originalni članak

U naletu putničkog vlaka na osobni automobil u Bolfanu u Varaždinskoj županiji danas u 9.30 sati poginulo je četverogodišnje dijete i djevojka (27). Dvoje ozlijeđenih putnika prevezeno je u Opću bolnicu Koprivnica, a kako doznajemo u PU varaždinskoj, naknadno je preminulo i drugo dijete, također staro četiri godine.

Do nesreće je došlo na željezničko-cestovnom prijelazu u selu Bolfan kod Ludbrega. Riječ je o putničkom vlaku koji prometuje na relaciji Koprivnica – Varaždin. Željeznički promet je u prekidu.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

MO
modovisisajteMaraschino
10:48 15.09.2022.

prokletih 10 sekundi. toliko se ljudima žuri da ne staju na prijelazu i provjere da li nailazi vlak.... bez obzira na HŽ, zakone i pravila u prometu, ako vam se toliko žuri da ugrožavate svoj i tuđi život, onda stvarno. da li vrijedi zbog tih prokletih 10 sekundi

IG
igorl
11:05 15.09.2022.

Gledao sam na mapama. To je neka mala seoska cesta koja i pruga ide prek nje. Takve su oznacene (ako) andrijinim krizem, za tih 5 auta dnevno kaj prodju prek nje, sumnjam da bi itko gradio signalizaciju, a kamoli brklje. Velika nesreca. Pazit ljudi na sebe.

DU
Deleted user
10:34 15.09.2022.

Hrvatske Zeljeznice imaju upravu, na celu te uprave je gospodin Krsic - mozda se jucer nije oblio kao sto mu je gotovo pa svakodnevnica pa mooozda ovaj put obidje mjesto nesrece i/ili da izjavu o stanju zeljeznicke infrastrukture.