u sibiru

Devet ruskih vatrogasaca poginulo u gašenju požara u Sibiru

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Devet ruskih vatrogasaca poginulo u gašenju požara u Sibiru
06.06.2012.
u 18:35
U sanaciji vatrene stihije sudjelovalo je ukupno 13 vatrogasaca padobranaca. Iz Federalne šumske agencije potvrđeno je da su svi bili obučeni profesionalci.
Pogledaj originalni članak

Devetorica ruskih vatrogasaca poginula su u gašenju požara koji je u utorak zahvatio šumu u južnosibirskoj pokrajini Tuva.

RT piše da je u suzbijanju vatrene stihije sudjelovalo ukupno 13 vatrogasaca padobranaca. Iz Federalne šumske agencije potvrđeno je da su svi bili obučeni profesionalci, a u okrugu Biatagynski jučer je bilo proglašeno izvanredno stanje.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TT
The Time of Troubles 1612
19:26 06.06.2012.

Jel ovo po direktivi cekati da se dogodi neka nesreca u Rusiji pa o tome pisati a ne pisati ni rijeci o SCO sumitu u Kini?

ZS
zalosna-sova
21:02 06.06.2012.

Odkad led gori??