Komšić optužen

Bivšu djevojku nožem izbo 70 puta, te je još 15 puta zarezao po glavi i tijelu

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
David Komšić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
David Komšić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
David Komšić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
David Komšić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
David Komšić nakon lanjske nesreće u kojoj je smrtno stradao pješak
20.06.2017.
u 17:08
Motiv ubojstva je bila ljubomora, jer ga je djevojka ostavila, počela je drugu vezu te je bila trudna.
Pogledaj originalni članak

David Komšić (20) optužen je za teško ubojstvo Kristine Krupljan (18), a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Prema optužnici Komšić se tereti da je nesretnu djevojku ubio 22. veljače oko 21.30, kada ju je divljački, napao nožem. Prije no što je počeo ubadati nožem u vozilu u kojem su bili, pritisnuo ju je na vozačko sjedalo, kako se ne bi mogla micati. Komšić se tereti da je djevojci zadao 70-ak ubodnih i ubodno-reznih rana po tijelu, a osim toga zadao joj je i 15-ak reznih rana po glavi i tijelu.

Od zadobivenih ozljeda nesretna djevojka je na mjestu preminula, dok je Komšić prvo pobjegao, došao do svog stana, pa se na koncu sam predao policiji. Prema optužnici, motiv ubojstva je bila ljubomora, jer ga je djevojka ostavila, počela je drugu vezu te je bila trudna.

Komšić se tereti da ju je ubio po povratku s večernjeg izlaska, a djevojka se pristala naći s njim kako bi porazgovarali. Tužiteljstvo Komšića tereti da ju je ubio ne samo zbog ljubomore već i zbog odmazde, jer nije mogao podnijeti da je u vezi s drugom osobom. U optužnici se traži i da mu se produži istražni zatvor do okončanja postupka i to zbog opasnosti od ponavljanja djela i zbog teških okolnosti počinjenja djela.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

MK
marcel.kocan
17:14 20.06.2017.

odvalit mu 40 godina čisto zato jer nema doživotne u hrvatskoj

OB
ObrenM
17:26 20.06.2017.

Za pojedine slucajeve bilo bi dobro vratiti srednjovjekovne metode.

DU
Deleted user
17:19 20.06.2017.

ljubomorni ego manijak, doživotna ....