Humanitarna akcija

Darujmo dom obiteljima pogođenima potresom

Foto: shutterstock
Darujmo dom obiteljima pogođenima potresom
24.06.2021.
u 11:33
U humanitarnoj akciji „Pomoć Banovini“ sakupljamo novac za 8 obitelji čiji su domovi stradali u potresu
Pogledaj originalni članak

Dana 29. prosinca Banovinu je pogodio snažan potres čije su posljedice vidljive i danas. Posljedice koje vidimo u razrušenim i napuštenim gradovima, selima, ali i srcima. Nakon više od pola godine obitelji su i dalje bez svojih domova, a vi im možete pomoći da ponovno sagrade svoju kućicu.

U svrhu pomoći osam obitelji koje su svoj dom izgubile u potresu, Večernji list organizira humanitarnu akciju Pomoć Banovini. Sakupljamo novac kako bi im pomogli vratiti njihov dom, a vi možete doprinijeti i sa najmanjom novčanom uplatom. Mali iznos kojeg se možete odreći na samo jedan dan, njima znači mnogo.

Novac prikupljen u akciji namijenjen je za obitelji s područja Siska, Petrinje i Gline kojima želimo pomoći da se što prije vrate kući. Nedostaje im građevinskog materijala, namještaj za dječju sobu, kolica i krevet za nepokretnu djevojku oboljelu od cerebralne paralize, sanitarni čvor, nadstrešnica na kontejneru koji im je više od pola godine privremeni dom...

Danas se možete odreći jedne kave, narudžbi, novih cipela. Danas im možete uljepšati dan!

Obiteljima možete pomoći novčanom uplatom na račun otvoren isključivo za svrhu provođenja humanitarne akcije. Akcija traje do 25. kolovoza. 

Žiro račun za uplate: HR8723600001502920878

Pozivamo svih da doniraju shodno svojim mogućnostima!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.