SASTANAK

Čović i Ljubić dogovorili suradnju na lokalnim izborima

Čović i Ljubić dogovorili suradnju na lokalnim izborima
13.06.2012.
u 10:39
Posebno su naglasili potrebu zajedničkoga nastupa na izborima u općinama Republike Srpske, Sarajevu, Tuzli i drugim općinama u kojima su Hrvati manjina ili relativna većina.
Pogledaj originalni članak

Predsjednici HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović i HDZ 1990 dr. Božo Ljubić razgovarali su jučer o suradnji stranaka na predstojećim općinskim izborima u BiH 2012.

Zaključeno je da HDZ BiH i HDZ 1990 u skladu sa svojim dosadašnjim partnerstvom i ciljevima Hrvatskog narodnog sabora BiH i na ovim izborima nastave suradnju kako bi motivirali što veći broj birača za izlazak na izbore i postizanje što boljih rezultat. Posebno su naglasili potrebu zajedničkoga nastupa na izborima u općinama Republike Srpske, Sarajevu, Tuzli i drugim općinama u kojima su Hrvati manjina ili relativna većina.

Dogovoreno je kako će niže stranačke razine konkretizirati razgovore u vezi koaliranja za predstojeće lokalne izbore uvažavajući zajednička i potpisana načela, ali i pojedinačne i specifične interese lokalnih razina. Dr. Čović i dr. Ljubić dogovorili su nastavak suradnje dviju stranaka i nakon izbora.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.