SUDBINA PREDSJEDNIKA

Chavezovim lijesom opet paradirali ulicama, gdje će završiti?

Foto: Reuters
Tiago Primo, okomita kuća
15.03.2013.
u 22:48
Cijeli taj proces oporba je nazvala perverznim, a vladu je optužila za iskorištavanje Chavezove smrti
Pogledaj originalni članak

Lijes s tijelom nedavno preminulog predsjednika Venezuele Huga Chaveza danas je ponovno provezen ulicama Caracasa, čime je obilježen 10. danas službenog prijenosa korote na državnoj televiziji.

Stotine tisuća Chavezovih simpatizera izašlo je na ulice kako bi nazočili prijevozu njegova tijela u vojni muzej na brdu na kojemu je 1992. godine izveo neuspjeli vojni udar. Chavezovo tijelo zasad će ostati na tom mjestu, no još nije poznato gdje će konačno biti pokopan.

Cijeli taj proces oporba je nazvala perverznim, a vladu je optužila za iskorištavanje Chavezove smrti za prikupljanje glasova na predstojećim predsjedničkim izborima.

>> Sve o smrti Huga Chaveza pratite na našem specijalu

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IR
irani.
10:25 16.03.2013.

Prilicno neukusno i jadno.

EH
ehh
18:44 16.03.2013.

Otišlo je sve van krajnosti