izložba

Četveronožni heroji ulice u subotu stižu u zagrebačku Močvaru

Foto: Helping Animals
Foto: Helping Animals
Foto: Helping Animals
Foto: Helping Animals
Foto: Helping Animals
25.06.2020.
u 21:19
U 10 sati otvara se izložba, od 11 sati moći ćete vidjeti kako ulični pas postaje policijski, a sudjeluju i ljudi heroji – alpinisti, članovi HGSS-a i DVD-a
Pogledaj originalni članak

Na zagrebačkim ulicama žive četveronožni heroji. Nekad su bili kućni ljubimci, ali su ih ostavili da se snalaze, a neki od njih našli su se iza rešetaka boksa koji im je postao privremeni dom.

Priču o njima, pak, ispripovijedali su fotoreporteri, veterinari i volonteri iz udruge Merida, sudionici projekta Helping animals, te pripremili izložbu “Heroji ulice” koja se otvara u subotu u klubu Močvara. Ondje ćete moći i upoznati štićenike Meride te pomoći volonterima koji se za njih brinu, a možda netko od njih baš u subotu pronađe novi dom. Postav se otvara u 10 sati, a od 11 sati moći ćete vidjeti kako radi Centar za obuku službenih pasa Policijske akademije i kako ulični pas postaje policijski.

Foto: Helping Animals

Bit će tu i veterinar s Klinike za zarazne bolesti Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Krešimir Martinković, univ. mag. spec. med. vet, od kojeg možete dobiti i savjet o zaštiti ljubimaca od unutarnjih i vanjskih nametnika te kako ih zaštiti tijekom ljetovanja. Četveronožne heroje posjetit će i istinski heroji zagrebačkih ulica koji su se proteklih mjeseci borili s posljedicama potresa i pandemije - alpinisti, članovi HGSS-a te DVD-a Kustošija.


 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.