hrvoje burić

Burić: Pozivam Obersnela na javno sučeljavanje, bilo kada i bilo gdje

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Burić: Pozivam Obersnela na javno sučeljavanje, bilo kada i bilo gdje
05.03.2013.
u 16:36
Tražim hitan rebalans proračuna za 2013. godinu, kazao je Burić i otkrio adut iz svoga izbornog programa – smanjenje prireza poreza na dohodak s 12 na 6,25 posto
Pogledaj originalni članak

Hrvoje Burić, HDZ-ov kandidat za riječkog gradonačelnika, izaziva aktualnog gradonačelnika Vojka Obesnela na javno sučeljavanje, bilo kada i bilo gdje, pa ako treba i u zgradi Grada Rijeke, na adresi Korzo 16. Burić se danas osvrnuo na gradski proračun za koji kaže da je neodrživ jer se proračunske rupe pune isključivo dodatnim i povećanim zaduživanjem s minusom na žiro-računu ili sve većim iznosom od prodaje kratkoročnih potraživanja od komunalne naknade, i sve to na račun građana.

Tražim hitan rebalans proračuna za 2013. godinu, kazao je Burić i otkrio adut iz svoga izbornog programa – smanjenje prireza poreza na dohodak s 12 na 6,25 posto. Objasnio je da im je namjera u što kraćem roku prirez svesti na 0 posto vodeći računa da je socijalni program u Rijeci ozbiljno ugrožen, da više od tisuću obitelji nema novca za plaćanje vode, plina, električne energije, a čija je cijena narasla zbog povećane stope PDV-a. Smanjenjem prireza želimo ublažiti pritisak na građane, zaključio je Burić obećavši da će to učiniti već na prvoj sjednici Gradskog vijeća.

>>Hrvoje Burić, HDZ-ov kandidat za riječkog gradonačelnika

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
Livi
16:57 05.03.2013.

Moj Buricu, tesko se boriti jednom protiv petorice, zasto to u tvojoj stranci ne shvate. Ovi se svi lijevi ujedinjuju, pa ce pobijediti i najkvalitetnijeg kandidata. U Rijeci, osim toga vrijede druga pravila igre i Rijeka je naseljena s najmanje "Hrvata".

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
16:58 05.03.2013.

E moj Buriću......Pa kaj ne znaš da je Rijeka kak Kambođa.Tamo je teško jednoumlje već preko sedamdeset godina.