drugi put u mjesec dana

Približili se: Brod američke obalne straže ispalio 30 hitaca upozorenja prema iranskim plovilima

Foto: /WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
Približili se: Brod američke obalne straže ispalio 30 hitaca upozorenja prema iranskim plovilima
10.05.2021.
u 22:33
Glasnogovornik Pentagona kazao je da su pucnji upozorenja ispaljeni nakon što su se iranski brodovi približili na udaljenost od 150 metara američkim vojnim brodovima
Pogledaj originalni članak

Američki ratni brod ispalio je oko 30 hitaca upozorenja nakon što se američkim brodovima u Hormuškom tjesnacu približilo 13 plovila mornarice iranske Islamske revolucionarne garde (IRGCN), priopćio je Pentagon u ponedjeljak.

Ovo je drugi put u posljednjih mjesec dana da su američka vojna plovila morala ispaliti upozoravajuće hice zbog, kako su naveli, opasnog ponašanja iranskih plovila u regiji, nakon relativnog zatišja tijekom prošle godine.

Glasnogovornik Pentagona, John Kirby, kazao je da su pucnji upozorenja ispaljeni nakon što su se iranski brodovi približili na udaljenost od 150 metara američkim vojnim brodovima, uključujući i raketnoj krstarici USS Monterey, koji su pratili podmornicu Georgia.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

AL
AlojzVjekoslav
00:43 11.05.2021.

Broda amerivke obalne straže ? ? ? Neobrazovanost na djelu.

Avatar superhik74
superhik74
23:40 10.05.2021.

Nisam znao da je americka obala u Perzijskom zaljevu, kada su se preselili. Obalna straza 7000 kilometrara daleko do vlastite obale. Pa ovo je stvarno Orwell 1984.

DU
Deleted user
00:04 11.05.2021.

To je bilo negdje u vodama oko New Yorka? Pa što Iranci rade tamo?