Bombaši samoubojice

Britanski snajperist sa 3 metka ubio 5 ISIL-ovaca

Foto: Reuters/PIXSELL
Britanski snajperist sa 3 metka ubio 5 ISIL-ovaca
14.12.2015.
u 15:56
Akcija se odvila prije dva tjedna oko 10 kilometara izvan grada Mosula koji u svojim rukama drže snage ISIL-a
Pogledaj originalni članak

Britanski snajperist postao je pravi heroj u svojoj državi nakon što je Express objavio da je spriječio bombaški napad te ubio pet džihadista sa samo tri metka. Neimenovani snajperist je s udaljenosti od 800 metara uspio pogoditi tri terorista od kojih je najmanje jedan bio omotan eksplozivom. 

Akcija se odvila prije dva tjedna oko 10 kilometara izvan iračkog grada Mosula koji u svojim rukama drže snage ISIL-a

Teroristi su u "toploj" odjeći izašli iz tvornice bombi, što je izazvalo sumnju jer je vani bilo toplo. Poslije se ispostavilo da su jaknom skrivali prsluke na kojima je bio eksploziv koji su, navodno, htjeli detonirati među civilima u obližnjem gradu. 

Snajperist je prvim metkom pogodio terorista u prsa te se eksploziv detonirao i ubio još dvojicu pripadnika ISIL-a koji su sjedili u obližnjem automobilu. Drugim metkom Britanac je pogodio drugog terorista u glavu. 

Treći metak je još jednog džihadista pogodio u prsa i izazvao eksploziju.

>>ISIL napreduje prema unutrašnjosti Libije, a cilj im je je nafta

>>ISIL objavio video svoje apokaliptične vizije bitke koja kulminira u Rimu

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

Avatar superhik74
superhik74
16:45 14.12.2015.

A treci metak ne samo da je ubio teroristu, vec se metak odbio i pogodio dugme aparata za kavu i skuhao kavu Britanskom snajperisti, tako da je on s 3 metka ne samo ubio 5 terorista vec i sebi skuhao kavu. Ime snajperiste je : "Bond, James Bond..."

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:19 14.12.2015.

Britanci vole za medije napuhivati svoje "vještine" kao i onaj koji je prošao kroz Hrvatsku bez da ga je tko zaustavio, pa se otkrilo da je muljator kojemu je do slave...neka je kresnuo ISIL-ovce, ali Britanac, teško?!

DI
Dingač
16:39 14.12.2015.

kad bi eksploziv tako lako eksplodira. obična engleska laž. u crtanom filmu je ovako nešto moguće.