ponovno aktivan

Bivši šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn ima novu djevojku

Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
Bivši šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn ima novu djevojku
08.09.2012.
u 19:01
Strauss-Kahn, bivši šef Međunarodnog monetarnog fonda, nedavno se i službeno razveo od svoje supruge Anne
Pogledaj originalni članak

Bivši šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn ima novu djevojku koja radi za jednu poznatu francusku televiziju. Tu je vijest objavio francuski tjednik VSD preciziravši kako je riječ o ženi kojoj je malo više od 40 godina. Fotografi časopisa novopečeni par snimili su na odmoru na Korzici. Strauss-Kahn nedavno se i službeno razveo od svoje supruge Anne.

>> Dominique Strauss-Kahn podnio prijavu protiv sobarice

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LO
Louie
23:56 08.09.2012.

E stari ti si svoje pojeo i popio.

PR
prepri43
09:41 13.06.2015.

Bio jednom stari jarac koji je promijenio bezbroj žena od kojih je neke dao i ubiti. Na brojnim putovanjima "mira" i razmirica po svijetu je imao u svakoj luci na raspolaganju sve što je poželio.To su mu naravno priuštili prijatelji, uglavnom kanibali tipa Idi Amin &co! To tada a ni danas nikome ne bode oči!?