47 godina članstva

Bivši član iluminata otkrio zamisli tajnog društva: Imaju stotine bunkera, velike količine droge...

Foto: Pixabay
Bivši član iluminata otkrio zamisli tajnog društva: Imaju stotine bunkera, velike količine droge...
30.11.2021.
u 12:02
Tvrdi da je Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (HAARP) također stvaran
Pogledaj originalni članak

Bivši član tajnog društva iluminata, koji je u njemu proveo 47 godina života, odlučio je o tome progovoriti. Njegova priča započela je 1964. godine tijekom pohađanja Harvarda. Postajao je sve bogatiji i utjecajniji, a s prijateljima je započeo suradnje s brokerima.

– Jednu večer prišla su mi dva muškarca u crnim odijelima, pozvali su me da otiđem s njima u podrum kuće koja se nalazili blizu mog studentskog doma. Tada su me posjeli i pitali jesam li spreman za dogovor. Polovično sam pristao, a u prostoriju je ušao najveći čovjek kojeg sam ikada vidio te je sjeo s nama za stol. Ne morate mi vjerovati, ali vrijeme je da se sazna istina – ispričao je.

Jedan je od sedam osoba u povijesti iluminata koji su pristupili tzv. ritualu odlaska.

Bunker u Brazilu samo za odabrane

U SAD-u, kako tvrdi bivši član iluminata, postoji 57 podzemnih bunkera, a 439 u cijelom svijetu. Svi bunkeri kontrolirani su i održavani od iluminata. Najveći bunker smješten je u Sao Paulu, Brazilu i može primiti 5000 ljudi na period od 10 godina. Upravo 5000 najbogatijih i najmoćnijih pojedinaca ovdje bi si osiguralo smještaj u slučaju izbijanja nuklearnog rata, prirodne ili neke druge katastrofe.

– Ne znam točan broj, ali od 439 bunkera u svijeta, njih 275 izgrađeno je isključivo u svrhu skloništa. Odsjedao sam u jednom od bunkera u Kini tijekom devedesetih. Vrlo su luksuzni, kao da odsjedate u hotelu od 5 zvjezdica – opisuje skrivene lokacije.

U bunkerima se pohranjuju droge – velike količine kokaina, marihuane i heroina. Dokle god raste trgovina drogom i karteli postaju moćniji, raste moć i bogatstvo iluminata. Dio bunkera služi i kao krematorij kako bi palili svoje žrtve.

Tvrdi da je Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (HAARP) također stvaran. Nalazi se u podvodnom bunkeru u Tihom Oceanu, a može izazvati bilo koju prirodnu katastrofu koju iluminati žele izazvati. Bivši član tajnog društva uvjeren je da je ovaj proizvod izazvao uragan Katrina.

– HAARP je korišten za skretanje pozornosti. Dok je područje bilo u kaosu, pozornost je usmjerena drugdje, a inženjeri su slani da se pripreme za izlijevanje ulja u zaljev. HAARP kontrolira više država kolektivno, i budite sigurni, ako bude potrebe za prirodnom katastrofom, oni će je izazvati – kazao je.

Struktura vlasti u svijetu

Iluminati su strukturirani tako da postoji jedan do tri glavne vođe u većim regijama svijeta. Vjeruje da je u sjevernoj Americi glavni vođa Warren Buffet, zatim slijedi Ben Bernanke te Llyod Blankfein, CEO svjetske banke Goldman Sachs. Drugi "igrači" su Alex Jones, Bill Clinton, Rahm Emmanuel, Barack Obama i Timothy Geithner.

U Europi, prema njegovim riječima, Nicolas Sarkozy kontrolira većinu operacija u Europi i Africi. Bliski istok kontrolira Benjamin Netanyahu, ali ne u velikim razmjerima. Izrael služi kao marionetska država koja poslušno prati naredbe iluminata. Aziju kontrolira Vladimir Putin, a Kina je pristala dati dio moći iluminatima. Surađuju, ali nedovoljno da se potpuno uključe.

Bivši član iluminata dotaknuo se i tema cjepiva te planira širiti više informacija kako bi upozorio javnost da tajna društva zaista postoje i da uopće nisu toliko bezopasna.

VIDEO Prvi operativni dan: Iz Rimca objavili početak službene suradnje s Bugattijem pod novom tvrtkom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

AT
atlantisind
13:27 30.11.2021.

HrpAa budalastina .Iluminati postoje ali ne ovko kako je opisano.

KU
kuramela
13:56 30.11.2021.

Ne, sigurno da je sve ovo laž, znamo da svijet počiva na dobroti i humanosti.

Avatar jebb
jebb
13:47 30.11.2021.

Naivci jos uvijek traze dokaze! Zar ne vidite sto se dogadja oko vas? Zar ste slijepi, nepismeni, odvojeni od svijeta u kojem zivite... i zivite u svojoj zoni komfora, virtualnom svijetu koji su posebno za vas kreirali vlasnici preko 90% svjetskih medija? Samo prije neki dan sam gledao interview vlasnika jedne tvrtke iz Kanade koja se bavi izgradnjom tih luksuznih podzemnih bunkera. Covjek kaze da mu posao jednostavno cvjeta, sirom svijeta! I naravno, takav interview necete gledati ni na CNN-u ni na BBC-u, ali ni na HRT-u...