Provjereno domaće

BILLA mesnica – svježa preporuka

Foto: PR FOTO
BILLA mesnica
Foto: PR FOTO
BILLA mesnica
Foto: PR FOTO
BILLA mesnica
21.04.2016.
u 11:16
BILLA mesnice u svim supermarketima nude domaće, uvijek svježe i kvalitetno meso po povoljnim cijenama.
Pogledaj originalni članak

Od 21.4.2016. započela je nova BILLA kampanja za mesnice u supermarketima kojom kupcima još više približavamo svježu ponudu u BILLI i mogućnost kupovine provjerenog, domaćeg, svježeg mesa u svom omiljenom supermarketu u susjedstvu. Veseli nas suradnja sa Suzanom Nikolić koja će kroz kampanju upoznati kupce sa svim prednostima kupovine kvalitetnog mesa u BILLA supermarketima.

Domaće i svježe – samo takvo meso u ponudi je BILLA mesnica. Više od 70% mesa iz BILLA ponude proizvedeno je u Hrvatskoj. Posebno ističemo odličnu suradnju s hrvatskim dobavljačima – Martinjak, koji je ekskluzivni dobavljač BILLE, i Ravlić, koji surađuju s velikim brojem manjih hrvatskih farmi i proizvođača. Sustav sljedivosti omogućava praćenje svakog proizvoda kroz sve faze od uzgoja, preko distribucije do stavljanja u prodaju. Nabava mesa u Hrvatskoj jamči kratak put dostave i vrhunski kontroliranu svježinu i kvalitetu mesa.

U mesnice se svježe meso, junetina i svinjetina, dostavlja više puta dnevno u polovicama, bez konzerviranja i zamrzavanja, a naši stručni i školovani djelatnici u mesnicama, sukladno potražnji kupaca, obrađuju meso na licu mjesta te ga pakiraju. Meso je pripremljeno i izrezano za prodaju tako da iziskuje minimum vremena prigodom pripreme obroka.

Kupci na pultu mesnice mogu odbarati željeni komad mesa, a naši mesari će ga odrezati i pripremiti. Uz to savjetovat će kupce pri odabiru vrste mesa, načinu pripreme, optimalnim potrebnim količinama. U svim BILLA supermarketima djelatnici na odjelu svježeg mesa pridržavaju se strogih higijenskih propisa, a prostor u kojem se meso priprema za prodaju pod stalnom je higijenskom kontrolom.

U svakodnevnoj svježoj ponudi nalaze se svinjetina, junetina, teletina, piletina, janjetina, a uz svježe meso u BILLA mesnicama se više puta dnevno proizvode mljeveno meso i mesni pripravci – ćevapčići, pljeskavice, kobasice, ražnjići. Svježe mljeveno meso proizvodeno je bez dodane vode, soje, soli i regulatora kiselosti, a ćevapčići i ostali mesni pripravci bez vode i soje.

Samo svježe, domaće i najkvalitetnije meso za ukusan i zdrav obrok ili pak za svima omiljeni roštilj nalazi se u BILLA mesnicama. U našem katalogu provjerite i povoljne cijene, a u najbližem BILLA supermarketu svu širinu ponude najboljeg mesa.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr