Incident u Trogiru

Bijesna Zagrepčanka poručila: Idemo u Grčku, tamo turistima ne mažu go**** kvake i ne trgaju brisače

Foto: Facebook
Incident u Dalmaciji
Foto: Facebook
Incident u Dalmaciji
Foto: Facebook
Incident u Dalmaciji
Foto: Facebook
09.08.2020.
u 09:21
Auto smo ostavili u srijedu u kvartu na regularnom parkirnom mjestu, nismo parkirali na divlje niti ikome zauzeli mjesto. Kada smo došli do auta u subotu, našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli, kazala je za Večernji list
Pogledaj originalni članak

Jedna Zagrepčanka poprilično je ljuta na situaciju u kojoj se našla na ljetovanju u Trogiru. Naime, kako je objavila na društvenoj mreži netko joj je kvaku na automobilu namazao izmetom, te usput potrgao brisače. Ovaj incident dobro će zapamiti i kako kaže više neće doći na taj dio Jadrana.

"Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je izvanredna situacija, Corona i to, vjerujte, da sam mogla bez karantene, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku, jer tamo turistima ne mažu govnom kvake i ne trgaju brisače. Također izdaju račune i ne pokušavaju te opljačkati, jer imaju pametnijeg posla, a i smisao za turizam", napisala je ogorčena žena iz Zagreba koja se s obitelji ljetovala u Trogiru.

U izjavi za Večerni list Zagrepčanka je kazala da ništa nisu prijavili policiji jer nema smisla. U blizini, kaže, nema nadzornih kamera, a i sumnja da bi našli svjedoka, a i policija ne bi, istraživala takav slučaj.

Foto: Facebook
Incident u Dalmaciji

"Išli smo iz Zagreba u Trogir prijateljima na 3, 4 dana. Auto smo ostavili u srijedu u kvartu na regularnom parkirnom mjestu, nismo parkirali na divlje niti ikome zauzeli mjesto. Kada smo došli do auta u subotu, našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli. Policiji nismo prijavljivali jer nema smisla. U blizini nema nadzornih kamera, sumnjam da bi našli svjedoka, a i policija ne bi, istraživala takav slučaj. Izmet smo odmah počistili, a brisače ćemo popraviti sami", kazala nam je Zagrepčanka koja će ovaj godišnji sigurno dobro zapamtiti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 222

BL
blackthorne
10:15 09.08.2020.

Pola svijeta sam proputovao ali nigdje nisam dozivio toliko neugodnosti kao kod nas u Hrvatskoj. Od istrcavanja baba koje prijete da ce mi polupati stakla na parkingu koji se placa jer gdje ce njihovi gosti stati kad se vrate s plaze do toga da za veceru u restoranu dobijem platu mesa sa pokvarenim mesom i vinom koje je lagano prokislo. A na prigovor vlasniku on kaze... morate to platiti jer ste narucili. O previsokim cijenama hrane koju kupuju u Konzumu i Lidlu pa naplate 200 puta vise ne treba niti trositi rijeci.

DE
DeepState
09:56 09.08.2020.

Nemam ovako ekstremna iskustva, ali sam već mjesec dana na potezu Makarska-Split-Trogir i mogu reći da račun u lokalima dobijem svaki 10-ti put. Nema veze. Ono što stvarno iritira je teški primitivizam i sirovost u ophođenju baš svuda, u kafićima, restoranima, apartmanima, trgovinama, kioscima, pošti.....ni dobar dan, ni doviđenja, ni izvolite ni hvala....baš se osjeti "kamenjar".

IM
Immanuell
09:53 09.08.2020.

A šta idete kod tih zaostataka iz paleolitika, odite na Kvarner, odite u Istru, ponuda je bolja, ljudi su normalni, ugodno je i kad je najveća gužva. Trogir i Kaštela, bože sačuvaj. Svi su se razvili, to je ostalo isto kao i 1970.