posjet

Benedikt XVI. helikopterom doletio u Vatikan kod pape Franje

Foto: Reuters/PIXSELL
papa benedikt xvi.,portal (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
Benedikt, Vatikan
Foto: Reuters/PIXSELL
papa franjo
02.05.2013.
u 18:20
Papu u mirovini papa Franjo dočekao je s bratskom i jako ljubaznom dobrodošlicom, a onda su njih dvojica otišli u samostansku kapelu na kratku molitvu
Pogledaj originalni članak

Papa u mirovini Benedikt XVI. vratio se danas poslijepodne u Vatikan iz Castelgandolfa u helikopteru, a na vatikanskom heliodromu dočekali su ga kardinali na čelu s
dekanom kardinalskog zbora Angelom Sodanom. Nakon kratkog nastavka puta, a riječ je o nekoliko stotina metara od heliodroma do bivšeg samostana Majke Crkve (Mater Ecclesiae), Benedikt XVI. stigao je do svoga budućeg prebivališta gdje ga je dočekao papa Franjo.

Papu u mirovini papa Franjo dočekao je "bratskom i jako ljubaznom dobrodošlicom, a onda su njih dvojica otišli u samostansku kapelu na kratku molitvu“, kazao je novinarima šef ureda za tisak Svete Stolice otac Federico Lombardi.

Benedikt XVI. u bivšem će samostanu živjeti zajedno sa svojim osobnim tajnikom koji je ujedno i pročelnik papinskog doma, monsignorom Georgeom Gaensweinom i četiri članice katoličke laičke organizacije Memores Domini koje su ga i dosad pratile.

>> 'Društvo u kojemu nemaju svi mogućnost raditi nije pravedno'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.