Otkrila previše?

Atraktivna majka (42) na eBayu objavila fotografije haljina koje prodaje pa se šokirala reakcijama muškaraca

Foto: Facebook
Katherine Macpherson
Foto: ebay.com
Katherine Macpherson
Foto: ebay.com
Katherine Macpherson
Foto: ebay.com
Katherine Macpherson
08.03.2017.
u 10:35
Katherine Macpherson iz grada Salisbury u Engleskoj na popularnoj stranici za kupnju i prodaju robe oglasila je haljine koje prodaje te objavila fotografije na kojima ih nosi
Pogledaj originalni članak

Niz nepristojnih poruka dobila je 42-godišnja majka dvoje djece nakon što je objavila fotografije haljina koje prodaje na eBayu.

Katherine Macpherson, iz grada Salisbury u Engleskoj, na popularnoj stranici za kupnju i prodaju robe oglasila je haljine koje prodaje te objavila fotografije na kojima ih nosi.

Toliku pozornost vjerojatno ne bi dobila da nije iznimno atraktivna i da na većini fotografija u prvom planu nisu njezine bujne grudi.

Ona sad tvrdi kako dnevno dobiva najmanje 20 poruka različitih muškaraca, a jedan joj je čak slao i svoje nage fotografije, dok je drugi kazao kako je naletio na nju dok je tražio traktor na eBayu.

– Prodajem haljine i drugu odjeću i mislim da ću bolje pozicionirati oglas ako objavim fotografiju haljine na kojoj se vidi kako stoji – rekla je 42-godišnjakinja.

S eBaya su kazali kako će istražiti slučaj te da neće dopustiti bilo kakvo vrijeđanje i napadanje svojih korisnika.

Foto: ebay.com

>> Atraktivna Mirta Šurjak fotkom iz New Yorka 'zapalila' internet i oduševila svoje fanove!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DA
danebi
12:12 08.03.2017.

Haljine su joj izgleda sporedna stvar... i jos kojeg li cuda sto dobija doticne poruke?!? Pa mozes se i praviti glupav.

DU
Deleted user
16:20 08.03.2017.

Sve 5,ženska je pokazala što je željela pokazat,tko je želio gledat,gledao je,a uz put je spomenula da prodaje i haljinu u kojoj se je slikala.

DU
Deleted user
17:32 08.03.2017.

NIje lako biti takav komad žene u oskudnoj haljini. Toj Macpherson Katici najbolje bi bilo da samu sebu, pozvavši se na mogućnost koju pruža rodna ideologija, jednostavno proglasi muškarcem i tako nesmetano nastavi prodavati haljine. Baš zgodno, zar ne?