Predsjednik HOO-a

Zlatko Mateša: Ne bojimo se inspekcija

Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'
Zlatko Mateša: Ne bojimo se inspekcija
10.03.2012.
u 09:03
– Žao mi je da su prošla već tri mjeseca, a doministar za sport nije našao vremena za jedan sastanak s nama iz HOO-a - kaže Mateša
Pogledaj originalni članak

Zlatko Mateša osvrnuoi se na najavu pomoćnika ministra za sport Petra Skansija da će u HOO poslati sportsku inspekciju. Ono što je Skansija posebno zaboljelo u izvješću HOO-a, navod o \"neprihvatljivosti političkih pritisaka\", bio je, kaže Mateša, samo doslovni citat 27. članka Olimpijske povelje.

– Žao mi je da su prošla već tri mjeseca, a doministar za sport nije našao vremena za jedan sastanak s nama iz HOO-a. Zar je to logično? Da nas pita \"ima li problema u pripremi za London\" pa i da vidi na što se troši novac. Nema problema, mi bismo došli k njemu, neka nas pozove. Ali nije u redu da nas ovako pljuje bez ikakvih argumenata – istaknuo je Mateša.

>> Kako je Mateša doživio vijest o Ljubičićevom kraju karijere i o Fakovu svjetskom zlatu čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AN
Ana33
09:23 10.03.2012.

Deset (10) milijunčeka... kaže ovaj adezeovski \"poštenjak.\"... pod \"OSTALO\"... u financijskom izvješću... (moglo se potrošiti i na ovog ofucanog \"plejboja\")... Zar to nije adezenjarska smijurija?!

OB
-obrisani-
09:36 10.03.2012.

Greberi na kubik,.....kroz cijeli zivot.