ODBIO GA

Zlatko Dalić je jasan, ima loše vijesti za kultnog kapetana Hrvatske

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Zlatko Dalić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Zlatko Dalić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Zlatko Dalić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Zlatko Dalić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Zlatko Dalić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Zlatko Dalić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Zlatko Dalić
04.03.2019.
u 12:20
– Uz dužno poštovanje prema njemu kao igraču i čovjeku, kapetanu, odluka je da u kvalifikacije idemo s mlađim igračima. Cilj nam je da se nađemo na Euru, ali i da za to natjecanje složimo ekipu – odvratio je Dalić.
Pogledaj originalni članak

Ovih dana pojavila se informacija da se umirovljeni hrvatski kapetan Darijo Srna (36) želi vratiti u reprezentaciju. U cijelu se priču navodno uključio i Luka Modrić koji je prijateljskim presingom pokušao slomiti Srnu i natjerati da opet obuče kockasti dres.

Srna je mudro šutio, no okolnim je putem poslao signale da bi se vratio. No, Zlatko Dalić sve je presjekao. Danas je objavio popis igrača za Azerbajdžan i Mađarsku, a na pitanje o povratku Srne, jasno je rekao:

– Uz dužno poštovanje prema njemu kao igraču i čovjeku, kapetanu, odluka je da u kvalifikacije idemo s mlađim igračima. Cilj nam je da se nađemo na Euru, ali i da za to natjecanje složimo ekipu – odvratio je Dalić.  

Desni bek talijanskog Cagliarija odigrao je rekordne 134 utakmice za reprezentaciju, a po svemu sudeći na tome će i ostati.

>> Pogledajte konferenciju za medije Zlatka Dalića

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DI
Diosiario
12:45 04.03.2019.

Dobra odluka. Treba gledati naprijed.

Avatar Django
Django
12:53 04.03.2019.

Ali 135-tu utakmicu bi morao odigrati. Oproštajnu, mislim da ju je zaslužio. To je dobar običaj koji je kod nas nestao, tako se čuva kult reprezentacije.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:17 04.03.2019.

Ispravna odluka Dalića! Srni hvala za sve lijepe trenutke!