ŽELI SAMO O NOGOMETU

Zidane 'pere ruke' od Superlige: 'Nisam ovdje da bih govorio o tome'

Foto: David Klein/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Zidane 'pere ruke' od Superlige: 'Nisam ovdje da bih govorio o tome'
20.04.2021.
u 17:56
- Možete reći kako ja samo sjedim naslonjen na ogradi i to je u redu, ali ja sam trener i to je to-
Pogledaj originalni članak

Svojedobno najbolji nogometaš svijeta, a sada trener madridskog Reala Zinedine Zidane odbio se u utorak javno izjasniti u vezi Superlige, zatvorenog natjecanja najvećih europskih klubova, a kojemu je jedan od inicijatora predsjednik Reala Florentino Perez.

Na konferenciji za medije uoči puta u Cadiz gdje će u srijedu igrati susret 32. kola španjolskog prvenstva Zidane je bio suočen s pitanjem što misli o Superligi.

- Svatko ima mišljenje o tome, ali ja nisam ovdje da bih govorio o tome. Ja sam ovdje zbog sutrašnje utakmice, ostalo nije moj posao. Možete reći kako ja samo sjedim naslonjen na ogradi i to je u redu, ali ja sam trener i to je to-, rekao je Zidane dodavši kako se u Realovoj svlačionici ne raspravlja o mogućim sankcijama Uefa-e od kojih je jedna i izbacivanje iz Lige prvaka u kojoj je 'kraljevski' klub stigao do polufinala.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.