Zenit potopio Vardar

Spektakl na Emiratesu: Köln zabio sa 40 metara, golčine Kolašinca i Sancheza

Foto: Reuters/Pixsell
Europska liga
Foto: Reuters/Pixsell
Europska liga
Foto: Reuters/Pixsell
Europska liga
Foto: Reuters/Pixsell
Europska liga
Foto: Reuters/Pixsell
Europska liga
Foto: Reuters/Pixsell
Europska liga
14.09.2017.
u 23:55
Zenit je rutinski odradio gostovanje u Skoplju pobijedivši Vardar 5:0 golovima Kokorina (6, 21), Dzjube (39), Ivanovića (66) i Rigonija (89)
Pogledaj originalni članak

Utakmica Arsenala i Kölna (3:1) u 1. kolu Europske lige kasnila je više od sat vremena. 
Oko dvadeset tisuća Nijemaca stiglo je u London, a na Emiratesu su imali samo tri tisuće mjesta. Naravno, nisu izostali fizički obračuni s domaćim navijačima, kao niti s policijom.  

Gosti su poveli atraktivnim pogotkom Cordobe sa četrdesetak metara u devetoj minuti. Topnici su do preokreta došli u drugom poluvremenu sjajnim pogocima Kolašinca (49.) i Sancheza (67.). konačan omjer postavio je Bellerin u 82. minuti.   

 

Zenit je u Skoplju pobijedio Vardar 5:0, Real Sociedad je bio uvjerljiv protiv Rosenborga 4:0, dok je Nica na gostovanju u Belgiji porazila Waregem 5:1.

 

Zenit je rutinski odradio gostovanje u Skoplju pobijedivši Vardar 5:0 golovima Kokorina (6, 21), Dzjube (39), Ivanovića (66) i Rigonija (89). 

U drugom susretu iz L skupine Real Sociedad je pobijedio Rosenborg  4:0, a strijelci su bili Llorente (9,77), Zurutuza (10) i Skjelvik (41-ag).

U skupini K vidjelo smo čak 11 golova. Nica je na gostovanju u Belgiji bila uvjerljiva pobijedivši Zulte Waregem 5:1, dok je Lazio na gostovanju porazio Vitesse 3:2.

Vitesse je vodio 1:0 i 2:1, ali bodovi odlaze u Rim. Strijelci za 'nebesko plave' bili su Parolo (51), Immobile (67) i Murgia (75), a za domaćine golove su zabili Matavž (33) i Linsenn (57).  Ivan Vargić nije nastupio za Lazio.

Nica je na gostovanju u Belgiji bila uvjerljiva pobijedivši Zulte Waregem 5:1. Strijelci za francuski sastav bili su Plea (16, 20), Dante (28), Saint-Maximin (69), Balotelli (74), dok je pogodak za Belgijance postigao Iseka (46).

U skupina G  Hapoel Be'er Sheva je bio bolji od Lugana 2:1. Kod gostiju nije bilo Antoninija Čuline i Dominika Kovačića.

U drugom susretu Steaua je u Bukureštu pobijedila Viktoriju Plzen 3:0. Strijelci su bili Budescu (21-11, 44) i Alibec (72). Za goste je do 60. minute igrao Diego Živulić.

Zanimljivo, Steaua i Viktorija su ove sezone već igrali međusobno i to u 3. pretkolu Lige prvaka. Rumunji su u dvije utakmice bili bolji (2:2, 4:1) i prošli su dalje, ali su u zadnjem pretkolu LP izgubili od Sportinga i preselili u Europsku ligu. Viktorija je nakon ispadanja iz kvalifikacija Lige prvaka, u zadnjem pretkolu Europske lige pobijedila AEK Larnacu.

U skupini I Marseille je pobijedio turski Konyaspor 1:0 golom Ramija (48). U turskom sastavu nije bilo Petra Filipovića.

Viktorija Guimares i RB Salzburg su odigrali 1:1. Domaćin je poveo u 25. minuti golom Pedraoa, a izjednačio je Berisha (45). Duje Ćaleta-Car je odigrao cijeli susret za gostujući sastav, dok Marin Pongračić nije nastupio.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.