OGLASIO SE

Zekić otkrio zašto je napravio nesportski potez o kojem se priča

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Zoran Zekić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Zoran Zekić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Zoran Zekić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Zoran Zekić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Zoran Zekić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Zoran Zekić
03.08.2018.
u 14:59
Ne zna se kome je pokazao srednji prst, no Škoti tvrde Rangersovim navijačima i zbog toga od Uefe zazivaju kaznu za stratega bijelo-plavih.
Pogledaj originalni članak

Osijek se od Europe oprostio remijem 1:1 na Ibroxu protiv Rangersa. No, dan nakon na 'Otoku' malo tko priča o utakmici, već je glavna tema potez trenera Osijek Zorana Zekića koji je snimljen je kako pokazuje srednji prst. Ne zna se kome, no Škoti tvrde Rangersovim navijačima i zbog toga od Uefe zazivaju kaznu za stratega bijelo-plavih. 

- Ispričavam se na neprimjerenom ponašanju, ali poznajete me već. Znate da sam emotivan. Igrati utakmicu na stadionu gdje su vam najveći 'protivnici' atmosfera i 50.000 suparničkih navijača  ne ostavlja čovjeka ravnodušnim. Fascinira, ali ne plaši, pa su njihova neumjesna dobacivanja nakon utakmice izazvala moju neprimjerenu reakciju. Bilo je to u trenucima vrućeg srca i vruće glave, prvenstveno uslijed informacije da su prije susreta ozbiljno napadnuti naši navijači u gradu! Glava se potom ohladila, srce i dalje ostaje vruće, idemo dalje - oglasio se Zekić priopćenjem, hladne glave jutro nakon Ibroxa.

Incident koji je isprovocirao Zekića dogodio se pred tribinama Ibroxa uoči utakmice. 

Korištene šake, boce, kamenje, baklje, ali i noževi jer su dvojica Osijekovih navijača hospitalizirana sa ubodnim ranama u Queen Elizabeth University Hospital u neposrednoj blizini stadiona u stanju koje, srećom, nije opasno po život. 

Škotski mediji tvrde kako je riječ o muškarcima dobi od 24 i 40 godina ne navodeći njihov identitet. Policija, pak, traži očevice.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

DH
dalibor.hren
06:55 04.08.2018.

Što će UEFA sa koljačima?

ZG
ZGexil
15:54 03.08.2018.

nesportski potez? da je preskočil ogradu i nokautiral 2,3 rangera onda bi to bilo spomena vrijedno. sve ovo ostalo je kamilica.

DU
Deleted user
18:30 03.08.2018.

Navijacke skupine imena kohorta, torcida itd ne nose hrvatska imena , a sigurno uvjek i izazovu nerede, sve dok nasa policija ne pohapsi tu bagru i pozatvara im prostorije ta bagra ce nam kaljat ime u svijetu