Borussijin tabor

Weidenfeller: Igrali smo odlično, ali nije nam bilo suđeno

Foto: Reuters/Pixsell
Weidenfeller: Igrali smo odlično, ali nije nam bilo suđeno
25.05.2013.
u 23:35
- Prije svega, želio bih čestitati Bayernu. Na kraju utakmice uvijek morate poštivati rezultat
Pogledaj originalni članak

Dortmundska Borussija odigrala je odličnu utakmicu u finalu Lige prvaka, ali je na žalost svojih brojnih navijača na Wembleyju ipak izgubila. Njihov trener Jurgen Klopp na kraju je gospodski priznao poraz.

- Prije svega, želio bih čestitati Bayernu. Na kraju utakmice uvijek morate poštivati rezultat. Zasluženo smo došli do finala, a to smo večeras i pokazali. Možda to u ovom trenutku nije najvažnija stvar, ali je ipak važna. Ovo je bila naporna sezona za nas, ali ponosan sam na svoje igrače.

Vratar Borussije Roman Weidenfeller bio je u odličnoj formi, ali nije uspio spriječiti poraz.

- Ponosan sam što smo namučili Bayern. Igrali smo odlično, ali nismo uspjeli otići do kraja. Vjerojatno nam nije bilo suđeno.

Mats Hummels priznao je da je Bayern zaslužio naslov.

- Utakmica je bila izjednačena, ali Bayern je zasluženo pobijedio. Bili su bolji u drugom poluvremenu, mi smo pred kraj već bili umorni i pali smo u zadnjim minutama. Izgubili smo na najteži mogući način.

>>Robben: Kad sam zabio gol, kroz glavu mi je prošla cijela karijera

>>Goal.com: Mandžukić je bio žarište Bayernovih napada

>>Mandžukić nije prvi: Prosinečki je zabio u finalu Lige prvaka 1991.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.