Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak utakmice

Robben: Kad sam zabio gol, kroz glavu mi je prošla cijela karijera

Bayern, Borussia, Liga prvaka, Mario Mandžukić (1)
Reuters/Pixsell
25.05.2013.
u 23:57

- Nismo dobro ušli u utakmicu, bili smo loši u prvom poluvremenu pa sam na odmoru popravio nekoliko stvari - kazao je trener Bavaraca

Arjen Robben često je prozivan u javnosti i u medijima, mnogi su ga željeli i otjerati iz Bayerna, ali on je večeras bio junak susreta. Presretan je nakon podizanja trofeja stao pred novinare.

- Teško mi je izgovarati riječi, previše emocija se skupilo u meni. Prošle godine bili smo razočarani, u posljednje četiri godine bili smo u tri finala, jednostavno, moralo nam se ovo dogoditi! Kad sam zabio gol, kroz glavu mi je prošla cijela karijera. To je baš jedan poseban osjećaj bio, ne mogu ga opisati. Čovjek nikad ne želi bit gubitnik, ne želiš uvijek završiti drugi. Ovaj put smo zaslužili pobjedu, a o ovom sam sanjao cijeli život. Prošle godine izgubili smo finale i znali smo da moramo napredovati.  A upravo to smo i napravili.

Trener Bavaraca Jupp Heynckes na kraju sezone oprašta se od kluba, a naslijedit će ga Guardiola. Osvajanjem prvenstva i Lige prvaka, a očekuje ga i finale Kupa, ostat će svim navijačima u lijepom sjećanju.

- Nismo dobro ušli u utakmicu, bili smo loši u prvom poluvremenu pa sam na odmoru popravio nekoliko stvari. Obje momčadi imale su golem pritisak, ali mi smo sigurno osjećali veći jer smo bili i favoriti. To se vidjelo u prvih 20 minuta utakmice.

>>Weidenfeller: Igrali smo odlično, ali nije nam bilo suđeno

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije