Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNO OCIJENJEN

Goal.com: Mandžukić je bio žarište Bayernovih napada

Mario Mandžukić (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.05.2013.
u 23:27

"Mandžukić je bio sretan kad je mogao podmetnuti leđa i povezati igru", piše Goal.com

Mario Mandžukić od Goal.coma zaradio je vrlo dobru ocjenu 3.5 za izvedbu u finalu Lige prvaka.

"Mandžukić je bio žarišna točka Bayernovih napada. Kretao se naprijed, a bio je sretan kad je mogao podmetnuti leđa i povezati igru. Mogao je zabiti u prvom dijelu, ali spriječila ga je vrhunska obrana vratara Borussije. Zato je nastavak otvorio pogotkom i to uz napor 'lovokradice'", stoji u opisu.

Samo su briljantni vratar Manuel Neuer, jedan od najvećih junaka Bayernovog slavlja, i Arjen Robben, strijelac i asistenc, dobili četvrtoke.

I Alaba i Martinez su poput Mandže ocijenjeni sa 3,5 dok su Boateng, Lahm, Ribery i Müller dobili trojke dok su najlošije ocijenjeni Schweinsteiger (2) i Dante (2.5).

>> Mandžo s hrvatskom zastavom predvodio slavlje pred Bayernovim navijačima

>> Mandžukić nije prvi: Prosinečki zabio u finalu 1991.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije