KAKVA GOLIJADA

Vijest dana u Kupu Hrvatske: Utakmica završila rezultatom 20:2

Foto: Facebook
Vijest dana u Kupu Hrvatske: Utakmica završila rezultatom 20:2
09.09.2020.
u 18:24
Trećeligaš je uoči utakmice bio veliki favorit nad klubom koji se natječe u županijskim ligama, no nitko nije očekivao ovakvu makljažu. Već u 15. minuti rezultat je bio 4:0, a na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 10:2
Pogledaj originalni članak

Lokalni nogometni navijači danas su mogli svjedočiti vrlo zanimljivim i napetim utakmicama u 1/32 finala Kupa Hrvatske.

Jedna od tih utakmica privukla je, međutim, posebnu pažnju. Nije bilo riječ o napetoj utakmici, već o teškom ponižavanju i golijadi. Naime, trećeligaš Gaj iz Mača svladao je NK Liku '95 iz Korenice rezultatom 20:2.

Trećeligaš iz Zagorja je uoči utakmice bio veliki favorit nad klubom koji se natječe u županijskim ligama, no nitko nije očekivao ovakvu makljažu. Već u 15. minuti rezultat je bio 4:0, a na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 10:2.

Od ostalih zanimljivih utakmica bivši drugoligaš, vinkovački Dilj svladao je favoriziranu Viroviticu rezultatom 1:0 u vrlo napetoj utakmici, dok je Oriolik svladao bivšeg prvoligaša Karlovac rezultatom 2:1.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar ВеселинКубурићКанџијаа
ВеселинКубурићКанџијаа
19:22 09.09.2020.

Kad je Ilija Dukic stasavao u NK Korenici rezultat bi bio u korist Korenice...El Grande Elias!