Što će reći?

VIDEO Talijani u Milanu usred košarkaškog derbija skandirali zagrebačkom Dinamu!

Foto: Screenshot
VIDEO Talijani u Milanu usred košarkaškog derbija skandirali zagrebačkom Dinamu!
24.11.2019.
u 20:40
Modre će u utorak na San Siru bodriti i naviječi Spezije
Pogledaj originalni članak

Zvuči preludo, ali snimka svjedoči da se doista zbilo. Naime, usred nedjeljnog košarkaškog derbija između Olimpije iz Milana i Dinama iz Sassarija, gostujući navijači su počeli skandirati Dinamu - ali zagrebačkom!

Kakve veze imaju navijači sa samog sjevera Sardinije s maksimirskim klubom, odakle ta ljubavi, iskreno priznajemo da nemamo pojma, jedinu poveznicu smo upjeli naći u činjenici da Bjeličine trupe u utorak gostuju u Milanu u petkome kolu Lige prvaka, ali protiv kluba koji stiže iz obližnjeg Bergama.

Bilo kako bilo, ako je to bio njihov izraz podrške i dobrodošlice (možda provokacije domaćinu?!), u redu, pa onda u to ime dodajmo da će još jedna talijanska navijačka skupina u utorak bodriti hrvatskog nogometnog prvaka na San Siru.

Bit će to dečki i cure iz Spezije, grada u kojem je istoimeni klub svojedobno trenirao Nenad Bjelica. Doći će upravo iz ljubavi prema svom nekadašnjem strategu kako bi mu pružili podršku.

Što se Dinama iz Sassarija tiče, dodajmo da njegove boje brani Šibenčanin Miro Bilan, čiji izvanredan nedjeljni nastup (17 koševa) ipak nije bio dovoljan da Dinamo izbjegne poraz. Olimpia je naposljetku slavila s 90:78.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
monstrum
22:49 24.11.2019.

svaka čast!