LJUBOMORNI SUSJEDI

VIDEO Srbi provociraju: Natjecatelj u kvizu ispalio katastrofalnu izjavu za Livakovića

Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
VIDEO Srbi provociraju: Natjecatelj u kvizu ispalio katastrofalnu izjavu za Livakovića
03.01.2023.
u 09:47
Pojedini srpski mediji za vrijeme Mundijala pisali su da je Livaković Srbin
Pogledaj originalni članak

Golman vatrenih i Dinama Dominik Livaković odradio je sjajno svjetsko prvenstvo i jedan je od najzaslužnijih pojedinaca što se Hrvatska okitila svjetskom broncom. Sve glasnije se priča o tome da će 27-godišnji Zadranin napustiti Maksimir i otići na neku atraktivnu europsku destinaciju. 

Mediji iz susjedstva, točnije iz Srbije, raspisali su se za vrijeme trajanja SP-a o Livakovićevu porijeklu, kada već nisu imali ništa o svojoj reprezentaciji. Istaknuli su da ima rodbinske veze s Josipom Skoblarom, legendom OFK Beograda, koji je inače u rodu s Dominikovom majkom Manuelom

Srbi često znaju biti ljubomorni i zavidni te prisvajati nešto što nije njihovo, to smo najbolje mogli vidjeti u tamošnjem kvizu Naslovna strana. Kada se pojavila fotografija Dominika Livakovića, jedan natjecatelja odmah je ispalio i ostao živ: 

– Ovo je naš Srbin Livaković. 

@jovanuzasni #zabava #tvhappy #kviz #kvizovi #naslovnastrana ♬ original sound - Jovan Užasni

POČEO 'NOGOMETAŠ GODINE'

Runje nije imao dvojbe: Lukina priča filmski je scenarij, a novi talenti sve će ponoviti

Vedran Runje (46) bivši je hrvatski nogometni reprezentativac. Trenutačno je trener vratara u portugalskom velikanu Portu. Prve nogometne korake napravio je u sinjskom Junaku, prošao vratarsku školu Hajduka. U karijeri je također branio za Trogir, Hajduk, Standard Liege, Marseille, Beşiktaş i Lens. Triput je bio proglašavan najboljim vratarem belgijske lige, a zapaženu ulogu ostvario je i u Francuskoj gdje je također bio najbolji vratar u drugoj ligi, a bio je i kapetan Marseillea. Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju upisao je 22 nastupa, a nastupio je na Europskom prvenstvu 2008. godine

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 59

IV
ivica.vranjic
10:08 03.01.2023.

Kome su bitni ti turski faćuki?

ZG
zg1985
11:03 03.01.2023.

srbi su bili hrvati i katolici dok se nisu pridruzili turcima

Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:05 03.01.2023.

Lud narod. Cak su prozvali i Teslu svojim. A covjek u zivotu bio 2 sata u Srbiji trebao tamo prenociti ali mu sve to bilo toiko odbojno da je odmah zbrisao nazad kuci u Hrvatsku.