HRVAT JE POPULARAN

VIDEO Slaven Bilić potpuno opčinio Engleze, pogledajte što su napravili njemu u čast

Foto: Pixsell/Reuters
Bilić
Foto: Pixsell/Reuters
Bilić
Foto: Pixsell/Reuters
Bilić
Foto: Pixsell/Reuters
Bilić
Foto: Pixsell/Reuters
Bilić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Slaven Bilić i Ivana Đeldum
04.08.2019.
u 10:28
Bivši hrvatski izbornik već je impresionirao navijače West Bromwicha koji su skandirali njegovo ime i osmisli pjesmu njemu u čast
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić jučer startao pobjedom u drugoj engleskoj ligi nakon što je njegov WBA slavio kod Nottingham Foresta s 2:1. 

Bilićev WBA je do trijumfa stigao preokretom, a za njega je zaslužan ponajviše vratar Nottingham Foresta Kosovara Arijaneta Murica. On je vrlo lošim intervencijama dopustio Edwardsu i Phillipsu da postignu golove.

A bivši hrvatski izbornik već je impresionirao navijače West Bromwicha koji su skandirali njegovo ime i osmisli pjesmu njemu u čast koja glasi:

"Slaven Bilić
On mrzi Villu
On je iz Hrvatske
On voli Baggiese."

A debi u prvenstvu je komentirao i Bilić.

- Mislio sam reći da su bodovi najvažniji, ali smo zaista odigrali dobro. Pokazali smo karakter u drugom poluvremenu. Zaslužili smo ovu pobjedu - rekao je Bilić.
 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

KA
kajinx
11:47 04.08.2019.

Slučajni N(ik)o Cro!

KA
kajinx
11:48 04.08.2019.

Bravo Slven, samo nastavi.

MA
magnum2013
11:57 04.08.2019.

Puno puta i novinari VL bili su ushićeni, a na kraju iz svakog je kluba otjeran.