NAŠ KAPETAN

VIDEO Pogledajte kako je Modrić namjestio gol Madriđana u velikoj pobjedi

Foto: EXPA/Pixsell
VIDEO Pogledajte kako je Modrić namjestio gol Madriđana u velikoj pobjedi
Autori Vecernji.hr, Hina
19.10.2021.
u 23:51
Real je gostovao u Kijevu kod Šahtara te je pobijedio 5-0. Madriđani su nakon autogola Krivcova u prvom poluvremenu potpuno slomili domaćina u nastavku, a posebno treba izdvojiti Viniciusa Juniora koji je postigao dva pogotka i jednom asistirao
Pogledaj originalni članak

U skupini D su madridski Real i milanski Inter, favoriti na papiru, ostvarili pobjede. Real drugu u sezoni, a Inter premijernu.

Real je gostovao u Kijevu kod Šahtara te je pobijedio 5-0. Madriđani su nakon autogola Krivcova u prvom poluvremenu potpuno slomili domaćina u nastavku, a posebno treba izdvojiti Viniciusa Juniora koji je postigao dva pogotka i jednom asistirao.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić igrao je od prve minute, a u 51. je vrlo lijepo podvalio loptu i asistirao spomenutom Viniciusu Junioru za tadašnjih 2-0. Strijelci su još bili Rodrygo i Benzema, a Modrić je igru napustio u 78. minuti.

POGLEDAJTE MODRIĆEV GOL OVDJE.

>> Modrićeva vila:

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MM
Mamina maza
07:44 20.10.2021.

Poklonimo se guračima lopte po travi, to će nahraniti nas i našu djecu u ovim teškim i nepredvidivim vremenima.