ŠERIFOVA DOMINACIJA

VIDEO Ovo su golovi koji su šokirali Santiago Bernabeu

Foto: reuters
VIDEO Ovo su golovi koji su šokirali Santiago Bernabeu
Autori Vecernji.hr, Hina
29.09.2021.
u 15:35
Odmah nakon izjednačenja u igru je ušao i kapetan Vatrenih Luka Modrić koji je vrlo brzo imao sjajnu šansu, ali je njegov gromoviti udarac uspio „tek“ nokautirati suparničkog vratara
Pogledaj originalni članak

Uvjerljivo najveće iznenađenje večeri je pobjeda Šerifa na Santiago Bernabeu protiv madridskog Reala (2-1) u skupini D.

Da bi večer u Madridu mogla biti čudna nagovijestio je Jakšibajev koji je u 25. minuti doveo goste u vodstvo.

Zbog autorskih prava ne možemo objaviti gol, ali ga možete pogledati OVDJE.

Real je napadao, pokušavao i tek u 65. minuti izjednačio kada je Benzema pogodio s bijele točke. Odmah nakon izjednačenja u igru je ušao i kapetan Vatrenih Luka Modrić koji je vrlo brzo imao sjajnu šansu, ali je njegov gromoviti udarac uspio „tek“ nokautirati suparničkog vratara.

Moldavski klub, koji je u kvalifikacijama izbacio hrvatskog prvaka Dinama, do pobjede je došao u 89. minuti golom Thillija.

Zbog autorskih prava ne možemo objaviti gol, ali ga možete pogledati OVDJE.

Nakon dva odigrana kola ovu skupinu gdje su Real, Inter i Šahtar predvodi Šerif sa svih šest bodova.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

GU
guslarjovo
19:38 29.09.2021.

Sve smo vidjeli u videu kojeg nema

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
16:44 29.09.2021.

Serif se raspistoljio.

CR
crocro
16:06 29.09.2021.

Ništa čudno, Šerif igra srcem i dušom, nije to Dinamo, Šerif se ne proglašava prije utakmice favoritom dok se Dinamo redovno proglašava favoritom. Šerif šuti i melje a onda se u čudu Dinamo raspukne kao mjehurići. Mi se smijemo i ponižavamo Šerif, Černomorec i Ludogorec a on i su uspješni. Dinamo treba ući u utakmicu ponizno ali srce ostaviti na terenu do zadnje kapi znoja. tako se stvaraju rezultati a ne fraze "mi smo favoriti". Evo, vam Šerifa kojeg poniziše.