Božićno pojačanje

VIDEO Dinamo dovodi napadača poniklog u slavnom nizozemskom klubu!

Foto: Kim Price/Newscom/PIXSELL
VIDEO Dinamo dovodi napadača poniklog u slavnom nizozemskom klubu!
14.12.2020.
u 11:01
Hrvatski će prvak za mladog igrača platiti pola milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Ako je točno ono što donose bugarski mediji, tamošnji portal Tema Sport, zagrebački Dinamo će za koji dan dobiti novoga napadača. Riječ je o 22-godišnjem Nigelu Roberthi, igraču Levskog iz Sofije.

Bugarski je klub prihvatio ponudu od pola milijuna eura, a od Dinama je zatražio još samo to da Roberthu zadrži do subote, točnije, dok ne završi veliki gradski derbi protiv CSKA.

- Robertha će potom otputovati prema Zagrebu kako bi dogovorio osobne stavke u ugovoru, a kada prođe liječnički pregled, postat će novi član hrvatskog prvaka - piše Tema Sport.

Robertha je, kažimo, karijeru započeo u omladinskom pogonu Feyenoorda, kalio se u Cambuuru, a nastupao je i za mlađe selekcije nizozemske reprezentacije. Premda je rođen u Dordrecht, odlučio se za Curaçao, a ove je sezone zabio samo dva pogotka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DI
Dinamenavek
14:23 14.12.2020.

Dinamo radi, drugi kukaju.