HIT NA TWITTERU

VIDEO Bacio je preko 30 tisuća kuna u vjetar na krajnje bizaran način

Foto: Reuters/Pixsell
VIDEO Bacio je preko 30 tisuća kuna u vjetar na krajnje bizaran način
03.02.2020.
u 19:20
Istina, nije prespavao baš čitavu utakmicu, naposljetku je svjedočio velikom preokretu i trijumfu Kansas City Chiefsa, ali za te je novce bio grijeh propustiti makar i sekundu...
Pogledaj originalni članak

Možda nama Europljanima američki nogomet nije ni izbliza tako atraktivan poput ovog "našega" u kojem sudionici doista igraju nogom, možda se ne uzrujavamo toliko oko Super Bowla poput Amerikanaca, ali prihvaćamo da je to sportska svetinja u Sjedinjenim Američkim Državama u koju se ne treba dirati.

Uostalom, USA Today je u nedjelju prenio da su cijene ulaznica opet nadmašile sve dosadašnje rekorde, odnosno da je neposredno uoči samog sraza u Miamiju prosječna karta stajala, ne šalimo se, preko 47 tisuća kuna!

Doduše, moglo se proći i jeftinije ako se kupovalo na vrijeme, pa tako Sports Illustrated prenosi da su oni brži i spretniji ostali kraći za tek nešto više od trideset tisuća kuna.

Zvuči vam skupo? I jest, ali očito ne doživljavaju svi to kao problem. Eto, zahvaljujući društvenim mrežama smo doznali da je nekakav pospanko doslovno usnuo na tribini već tijekom prve četvrtine, čime nam je otkrio potpuno nov način kako baciti silne novce u vjetar.

Istina, nije prespavao baš čitavu utakmicu, naposljetku je svjedočio velikom preokretu i trijumfu Kansas City Chiefsa kada ga je probudila galama, ali za te je novce bio grijeh propustiti makar i sekundu... 

Video je do ovog trenutka samo na Twitteru pogledalo oko šest milijuna ljudi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SE
serđo12
23:29 03.02.2020.

Na koje gluposti ovi Ameri trose novce?!Jedino su Jenny i Shakira bile OK !

ZA
za87nik
22:29 03.02.2020.

Ovaj što napisa članak isto spava ali još uvik u kukuruzištu,ajde nemoj se sramotiti nego napiši lipo kada se igra i gleda u USA onda se plaća u dolarima ,a ne u kunama jer znaj da tisuću dolara u Americi i tisuću kuna u Hrvatskoj jako blizu vrijedi kada se troše u svojoj zemlji !!!!

DU
Deleted user
19:34 03.02.2020.

Kakav naslov, stvarno ste umobolnici. I jos se ne moze pokrenuti video iz aplikacije, standardno.