NIJEMAC SE NADA

Vettel: Monako je prilika za Red Bull

Foto: Reuters (Ilustracija)
Vettel: Monako je prilika za Red Bull
15.05.2014.
u 13:42
- Mislim da se možemo boriti s njima. Teško je predvidjeti, ali u Monaku trebate manje snage nego inače. Možda će biti malo kiše, to bi nam svakako pomoglo, tako da uvijek postoji šansa da pobijedimo - rekao je Vettel.
Pogledaj originalni članak

Sebastian Vettel misli kako je Monako dobra prilika da njegov Red Bull prvi put ove sezone pobijedi nadmoćni Mercedes. Nakon što su pobijedili u svim utrkama od početka sezone, ostalim momčadima nije preostalo ništa drugo nego skupljati mrvice. No, ulice Monaka bi mogle smanjiti prednost koju Mercedes ima zbog motora pa se Vettel nada da se mogu boriti s njima.

- Mislim da se možemo boriti s njima. Teško je predvidjeti, ali u Monaku trebate manje snage nego inače. Možda će biti malo kiše, to bi nam svakako pomoglo, tako da uvijek postoji šansa da pobijedimo.

Sebastian je za VN Španjolske dobiju novu šasiju jer je ona koju je koristio u prve četiri utrke bila deformirana.

- Nedjeljna je utrka bila korak u pravom smjeru. Prošli trkaći vikend sam odvozio jako malo kilometara, no osjećaj u autu je bio mnogo bolji.

>> Više pročitajte na www.gp1.hr.

>> Hamilton: Borba s Rosbergom je kao ono s Alonsom 2007.

DNEVNO PROĐE VIŠE OD 200 VLAKOVA

Kolodvor najprometnije trase napokon ide u obnovu: Mijenjaju se krov, fasada, čekaonica, ugrađuje se i klima

Da je kolodvoru itekako potrebna rekonstrukcija, pokazuju i podaci prema kojima je pružna dionica Sesvete – Dugo Selo zapravo trasa s najvećim intenzitetom željezničkog prometa u Hrvatskoj, ističu u HŽ Infrastrukturi. Njome dnevno prođe više od 200 vlakova, od čega 140 putničkih, a ondje se spajaju i dva glavna pružna pravca, onaj koji vodi do Mađarske te drugi koji povezuje Sloveniju i Srbiju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.