Odbojka

Varaždin u susretu sa Zagrebom traži prolaz za završnicu

Foto: Pixsell
Varaždin u susretu sa Zagrebom traži prolaz za završnicu
11.11.2009.
u 10:54
Odbojkaši Varaždina igrat će večeras u 20 sati u dvorani Graberje prvu utakmicu četvrtine finala domaćeg kupa, protiv Zagreba.
Pogledaj originalni članak

Gosti, prvaci Hrvatske, u ovu su natjecateljsku sezonu ušli s prilično izmijenjenim sastavom.

No, i dalje u svojim redovima imaju registrirane neke od najboljih hrvatskih igrača, Laninovića i Osmokrovića. Iako oni ne nastupaju u svim utakmicama, borba za polufinale kupa, i to protiv Varaždina, u svakom im je slučaju dovoljan izazov da ponovno obuku Zagrebov dres.

Bez obzira na njihov nastup, Varaždinci su favoriti, posebno u prvoj utakmici pred domaćim navijačima. Ako uspije, Varaždin bi mogao biti domaćin završnog turnira Kupa, za što se već zanimao. Ulazak je na utakmicu besplatan.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.