26. kolo HNL-a

Dinamo bez suspendiranog Bjelice pobijedio Istru

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Dinamo - Istra
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Dinamo - Istra
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Dinamo - Istra
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Dinamo - Istra
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Dinamo - Istra
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Dinamo - Istra
08.03.2020.
u 17:00
Bjelica je suspendiran mjesec dana zbog incidenta na utakmici 22. kola Osijek - Dinamo. Trener plavih je bio isključen, a te je potom psovao suca
Pogledaj originalni članak

Plavi su stigli do 21. prvenstvene pobjede ove sezone. U 26. kolu Prve HNL nogometaši Dinama pobijedili su Istru s 2:0 (Dilaver i Majer). Trener Nenad Bjelica zbog suspenzije nije bio na klupi zagrebačke momčadi.

Bjelica je suspendiran mjesec dana zbog incidenta na utakmici 22. kola Osijek - Dinamo. Trener plavih je bio isključen, a te je potom psovao suca.

>> Pogledajte video: BBB dobili bitku, na Valenentinovo vraćeno ime Dinamo

Dinamo je rano stigao do vodstva. U 2. minuti Dilaver je nakon ubačaja Kadziora u padu glavom pogodio za 1:0. Istra je uzvratila poluprilikom Fintića.

U 35. minuti Nikola Moro je opalio je bombu s 30-ak metara, ali je njegov udarac zaustavio vratar Duka. U završnici prvog poluvremena nekoliko puta zaprijetio je Oršić, ali je čuvar mreže gostujuće momčadi svaki put zaustavio njegove pokušaje.

U 52. minuti Oršić je briljantno prošao po lijevoj strani i ubacio u šesnaesterac gdje su bila čak trojica plavih, no spetljali su se. Pokušao je Majer iz okreta, ali je njegov udarac otišao iznad vrata.

Istra se potom oslobodila pritiska i dvaput je zaprijetila, prilike su imali Delić (55.) i Lončar (57.).

U 70. minuti Majer je zabio za 2:0. Petković je dobio loptu na 20-ak metara od vrata gostujuće momčadi, u šumi nogu lopta se odbila do Majera koji je s nekoliko metara zatresao Istrinu mrežu.

Dinamo vodi sa 65 bodova, ispred Hajduka (45) i Rijeke (45). U 17.30 sati u Jadranskom derbiju na Rujevici igraju Rijeka i Hajduk.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IL
ilijan1a
17:45 08.03.2020.

Bravo dinamo!

DU
Deleted user
19:12 08.03.2020.

Volim te Dinamo