TRAGEDIJA U RUSIJI

Ubijen mladi nogometaš, izdahnuo je od posljedica uboda nožem uz teško ranjenog prijatelja

Ubijen mladi nogometaš, izdahnuo je od posljedica uboda nožem uz teško ranjenog prijatelja
27.01.2021.
u 23:10
Mladići su se s nepozantim muškarcem sukobili ispred jedne trgovine
Pogledaj originalni članak

Jegor Drobiš, 21-godišnji nekadašnji nogometaš Irtiša iz Omska, ubijen je u srijedu oko dva sata iza ponoći. Prema prvim podacima do kojih su došli ruski mediji, nesretnog je mladića nepoznati počinitej izbo nožem.

U sukobu ispred jedne trgovine od noža je stradao i njegov prijatelj, no srećom liječnici su ga zatekli živoga i hitno prebacili u bolnicu gdje se nalazi na intenzivnoj njezi. 

Policija za počiniteljem još uvijek traga, portal RT navodi mogućnosti da je napadača bilo i više, no motivi sukoba za sada nisu poznati. Istragu će otežati i to što na mjestu tragedije u to doba nije bilo svjedoka, kao niti postavljenih nadzornih kamera.

Drobiš je s Irtišom raskinuo ugovor u prosincu i u međuvremenu posvetio malom nogometu. Nastupao je za momčad Vortex i bio je najbolji strijelac u dosadašnjem tijeku sezone.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DM
drazen.muhvic
07:08 28.01.2021.

Gdje je sada onaj rusofil Petković sa komentarom o manijacima i ubojicama?